Damesrugzak Herschel Retreat

Damesrugzak Herschel Retreat
€ 100,83

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesrugzak Herschel Retreat

De Herschel Retreat rugzak is het kleine broertje van de Little America rugzak, behalve dat hij twee gespen heeft in plaats van vier. De 100% polyester constructie geeft hem kwaliteit, sterkte en duurzaamheid. Naast zijn duurzaamheid heeft hij ook een vintage stijl dankzij de kunstlederen applicaties op de gespen. Deze tas is de ideale weekendmetgezel, maar kan ook worden gebruikt als schooltas of voor elk ander gebruik, want hij heeft een vak voor een tablet of 15 inch laptop.

De Herschel Retreat rugzak kan comfortabel op de rug worden gedragen dankzij de gewatteerde en verstelbare schouderbanden. Consumenten kunnen hem ook met de hand dragen, dankzij de draaggreep. Het heeft een plat voorvak voor last-minute opslag.

Een mooi label aan de voorkant en twee mooie bruine kunstleren gespen verfijnen het elegante ontwerp van deze rugzak Herschel Retreat . De gespen sluiten met magnetische clips.

Aan de binnenkant biedt deze Herschel Retreat rugzak plaats aan 19,5 liter. Het is volledig gevoerd met een zeer origineel rood en wit lineair patroon, maar is daarom niet minder functioneel. Het heeft een gevoerde vilten zak om een tablet of kleine 15" computer veilig op te bergen. Hij is ook voorzien van een mediavak met kabelbeheer, dat handig is om uw MP3-speler uit het zicht op te bergen terwijl u naar uw muziek luistert. Tot slot sluit het met een praktisch trekkoord.

Details:

  • Sluiting met bandjes
  • 1 buitenzak
  • 2 binnenzakken
  • Kunstlederen afwerking
  • Binnenvoering
  • Gevoerde en verstelbare schouderriemen
  • Kabelbeheer

Extra informatie

Merk Herschel
Fabrikant SKU 10066-02077-OS
Kleur roze as
Kleur Roos
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene