Mouwloos damesjack Only Onldemy otw

Mouwloos damesjack Only Onldemy otw

Beginnend op: € 60,49

€ 25,43

-58%
Mouwloze warmte voor vrouwen met het donsjack Only Onldemy otw, een must-have van Only.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,49

€ 25,43

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Mouwloos damesjack Only Onldemy otw

Het Only Onldemy otw donsjack zonder mouwen voor dames is het perfecte winterkledingstuk voor modieuze, actieve vrouwen. Dit donsjack is ontworpen door Only en is zowel stijlvol als functioneel.

Dit donsjack is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is licht van gewicht, maar biedt uitstekende thermische isolatie om je zelfs bij koud weer warm te houden. Het mouwloze ontwerp maakt het ook een ideale keuze voor overgangsdagen of buitenactiviteiten die veel bewegingsvrijheid vereisen.

De slim fit van het donsjack, met, verbetert het vrouwelijke silhouet terwijl het comfortabel blijft om te dragen. Met de tweewegritssluiting biedt het ook extra flexibiliteit voor een perfecte pasvorm volgens jouw voorkeuren.

De tijdloze, veelzijdige stijl maakt het een essentiële aanvulling op je wintergarderobe. Of het nu gaat om een dagje uit in de stad of een uitstapje naar de bergen, de Only Onldemy otw donsjas is de perfecte metgezel om je warm en droog te houden en tegelijkertijd stijlvol te blijven.

Wacht dus niet langer en koop dit dames donsjack zonder mouwen van Only Onldemy otw om stijlvol en comfortabel de winter in te gaan. De jas is verkrijgbaar in verschillende kleuren naar ieders smaak en is een must-have voor elke stijlbewuste, comfortbewuste vrouw.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15220376-4034047
Kleur mulch
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten