Wikkelvest met lange mouwen voor dames Only Onlmia

Wikkelvest met lange mouwen voor dames Only Onlmia

Beginnend op: € 40,32

€ 27,78

-31%
Kies voor een stijlvol en comfortabel look met het Only Onlmia wikkelvest voor dames. Perfect voor alle gelegenheden.

Niet op voorraad

Beschrijving

Wikkelvest met lange mouwen voor dames Only Onlmia

- type: "Vest

Het wikkelvest voor dames met lange mouwen Only Onlmia is een echte must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door het beroemde merk Only, combineert dit vest stijl en comfort om je de perfecte outfit te geven voor elke gelegenheid.

Met zijn lange mouwen houdt het je warm op kille dagen en het voegt een vleugje elegantie toe met zijn slanke pasvorm. De V-hals accentueert je decolleté en geeft je look een vrouwelijke touch. Het is gemaakt van een zachte, rekbare stof en past perfect bij je figuur voor optimaal comfort.

Het wikkelvest is een veelzijdige keuze voor alle vrouwen. Je kunt het open dragen voor een casual look look, of dicht voor een meer geraffineerde stijl. Het past bij alle lichaamsvormen en kan gedragen worden met een rok, broek of zelfs een jurk voor een chique, moderne look.

Dankzij het merk Only heeft dit vest een onberispelijke kwaliteit. De afwerking is zorgvuldig en de details zijn elegant, waardoor het een echte keuze is voor vrouwen die om hun uiterlijk geven. Het is ook verkrijgbaar in verschillende maten voor elk figuur.

Of het nu voor een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een romantisch avondje uit, het Only Onlmia wikkelvest voor dames met lange mouwen zal je ideale modepartner zijn. Met dit vest ben je zowel elegant als comfortabel, klaar om elke situatie met stijl tegemoet te treden.

Wacht niet langer om dit vest aan je collectie toe te voegen. Het tijdloze ontwerp en de kwaliteit maken het een duurzame en onmiskenbaar modieuze aankoop. Discreet en toch effectief, voegt het een vleugje verfijning toe aan al je outfits. Verwen jezelf met het wikkelvest voor dames met lange mouwen Only Onlmia en geniet van een chique, comfortabele stijl in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15248652-3802438
Kleur lichtgrijs melange
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten