Dames slippers Havaianas You Malta

Dames slippers Havaianas You Malta
Beginnend op: € 33,41
Verwen jezelf met het comfort en de onvergelijkbare stijl van Havaianas You Malta teenslippers voor dames. De perfecte touch voor je zomerse outfits!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp
Beginnend op: € 33,41
Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames slippers Havaianas You Malta

Ontdek de nieuwe damesslippers van Havaianas You Malta! Met hun elegante ontwerp en ongeëvenaarde comfort zijn deze teenslippers perfect voor elke gelegenheid. Gemaakt met de kwaliteit en expertise van het merk Havaianas, zijn deze teenslippers een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar stijl en comfort.

De Havaianas You Malta teenslippers hebben een flexibele rubberen zool die zich perfect naar de vorm van je voet vormt en de hele dag door optimaal comfort biedt. Bovendien zorgt de T-vormige band voor een stevige en comfortabele pasvorm, zodat je vol vertrouwen kunt lopen.

Het ontwerp van deze teenslippers is zowel eenvoudig als stijlvol, met een reeks kleuren die bij elke outfit passen. Of het nu een dagje naar het strand is, een wandeling door de stad of een avondje uit op het terras, deze teenslippers passen bij elke gelegenheid met stijl.

Havaianas You Malta teenslippers zijn niet alleen comfortabel en stijlvol, ze zijn ook zeer slijtvast. Het merk Havaianas staat bekend om de kwaliteit van haar producten en deze teenslippers zijn daarop geen uitzondering. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en u te vergezellen op al uw zomeravonturen.

Dus waarom zou je aarzelen? Verwen jezelf nu met Havaianas You Malta teenslippers en voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je zomergarderobe. Deze teenslippers zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor elke vrouw en zijn een essentieel accessoire voor een ontspannen en stijlvolle zomer. Wacht niet langer en bestel ze vandaag nog!

Extra informatie

Merk Havaianas
Fabrikant SKU 4147068-7103
Kleur groene yucca
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten