Sweatshirt damescapuchon met volledige rits Puma Evostripe

Sweatshirt damescapuchon met volledige rits Puma Evostripe

Beginnend op: € 75,63

€ 49,01

-35%
Wees trendy en comfortabel met de damescapuchon met volledige rits Puma Evostripe. Kwaliteit en stijl op Puma.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 49,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt damescapuchon met volledige rits Puma Evostripe

Ontdek comfort en stijl met de damescapuchon met volledige rits Puma Evostripe. Gemaakt door het beroemde merk Puma, is deze sweater speciaal ontworpen voor vrouwen met een actieve levensstijl. Met zijn moderne ontwerp en vrouwelijke snit is het de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

De hoodie Puma Evostripe is zowel licht als warm, waardoor hij ideaal is voor koele herfst- of winterdagen. Hij is ontworpen met hoogwaardige materialen, biedt ultiem comfort en is tegelijkertijd duurzaam en slijtvast.

Dankzij het ontwerp met volledige ritssluiting is hij gemakkelijk aan en uit te trekken, terwijl de verstelbare capuchon je extra bescherming biedt tegen de elementen. De praktische zijzakken zijn perfect om je kleine spullen in op te bergen en je handen warm te houden.

De Puma Evostripe hoody met volledige ritssluiting voor dames is ook voorzien van Puma dryCELL-technologie, die vocht van je huid afvoert om je droog en comfortabel te houden tijdens je meest intensieve workouts. Of je nu sport of thuis ontspant, dit sweatshirt is een veelzijdige keuze die je onder alle omstandigheden warm en comfortabel houdt.

Puma staat bekend om zijn hoogwaardige sportkleding en dit sweatshirt is daarop geen uitzondering. Met een discreet Puma logo op de borst en een stijlvol ontwerp is het perfect voor vrouwen die tegelijkertijd modieus actief willen blijven.

Kijk niet verder dan de Puma Evostripe hoodie met rits voor dames, de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een mix van stijl en comfort. Voeg hem vandaag nog toe aan je garderobe en geniet onder alle omstandigheden van zijn comfort en stijl.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673085-88
Kleur granola
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte
Assortiment Evostripe