Sweatshirt damescapuchon Puma Her TR

Sweatshirt damescapuchon Puma Her TR

Beginnend op: € 65,54

€ 38,76

-41%
De Puma Her TR hoodie: de perfecte mix van stijl en comfort voor de moderne, sportieve vrouw.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,54

€ 38,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Sweatshirt damescapuchon Puma Her TR

Het Puma Her TR dames sweatshirt met capuchon is een stijlvolle en functionele keuze voor alle actieve vrouwen. Dit sweatshirt is ontworpen door het beroemde merk Puma en combineert stijl, comfort en prestaties om je bij al je activiteiten te begeleiden.

Met zijn slanke pasvorm en gevoerde capuchon biedt dit sweatshirt optimaal comfort en houdt het je warm op koude dagen. Het Puma logo op de borst geeft dit kledingstuk een sportieve, elegante stijl.

Dit sweatshirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en is zowel duurzaam als zacht tegen de huid. Je kunt hem dragen tijdens het trainen, in de stad of gewoon lekker thuis.

De hoody Puma Her TR is ook voorzien van DryCell-technologie, die vocht van je huid afvoert zodat je droog en comfortabel blijft tijdens je meest intensieve activiteiten. Bovendien is hij licht van gewicht en rekbaar voor totale bewegingsvrijheid.

Of je nu een sportfanaat bent of gewoon op zoek naar een comfortabel, trendy sweatshirt, de Puma Her TR dames hoody is de perfecte keuze. Wacht dus niet langer en voeg hem vandaag nog toe aan je garderobe!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 673110-16
Kleur donkere nacht
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek gekapte