Biologische energiereep Natura Force

Biologische energiereep Natura Force
€ 3,83

Niet op voorraad

Beschrijving

Biologische energiereep Natura Force

Biologische energiereep: De natuurlijke energiereep bij uitstek!
Bron: YUKA toepassing
Ontdek onze natuurlijke en biologische energiereep van 100% natuurlijke ingrediënten.
De ingrediënten voor onze reep zijn perfect om op verschillende momenten van de dag te consumeren: 's ochtends, tijdens het ontbijt. In het midden van de middag, bij trek of vlak voor je sportsessie.
Het is niet altijd gemakkelijk of praktisch om zelf energierepen te maken en de meeste repen die in de verschillende winkels worden verkocht bevatten ingrediënten die niet altijd natuurlijk zijn, zoals bewaarmiddelen, additieven of smaakversterkers... Gelukkig hebben wij de oplossing gevonden! De Organic Energy Bar van Natura Force bevat alleen natuurlijke en biologische ingrediënten: dadelpasta, amandelpoeder, honing en rijsteiwit. Deze verschillende ingrediënten geven je energie en verzadiging. U kunt deze reep op elk moment van de dag consumeren, idealiter voor, tijdens of na een fysieke inspanning.
100% natuurlijke, rauwe en biologische ingrediënten
Perfect uitgebalanceerd in voedingsstoffen
Gemaakt in France, in een gespecialiseerd atelier
Geeft energie en verzadiging
Perfect als tussendoortje maar ook voor of tijdens langdurige inspanning
Lactosevrij, glutenvrij en veganistisch
Een uniek recept en smaak!
Waar is een energiereep voor?
Zoals de naam al doet vermoeden, is een energiereep een reep voor gebruik vóór het sporten, of dat nu een matige of intensieve fysieke activiteit is, maar hij kan ook op elk moment van de dag als gezond tussendoortje worden gegeten.
Waaruit bestaat de Energiereep Natura Force?
Dadels, een bron van koolhydraten en vezels
Dadels maken ongeveer 44% uit van onze energiereep. Dit gezonde en lekkere ingrediënt levert goede voedingsstoffen: koolhydraten en enkelvoudig onverzadigde vetzuren, maar ook vitamine A en B, die van nature aanwezig zijn in deze vrucht uit het Midden-Oosten. Ze staan erom bekend dat ze de darmtransit reguleren, een betere spijsvertering bevorderen en deendurance tijdens fysieke prestaties (1).
Amandelpoeder
Rijk aan mineralen (magnesium, zink, mangaan, kalium, enz.), eiwitten, onverzadigde vetzuren en vitaminen, staan amandelen bekend als een van de gezondste en meest verzadigende snacks. Wat is er natuurlijker dan ze op te nemen in ons heerlijke recept?
Acaciahoning
Met zijn zoete en zachte smaak is acaciahoning een van de gezondste honingsoorten die er zijn. Dus toen de vraag rees welke natuurlijke suiker we aan onze Energy Bar moesten toevoegen, hebben we niet lang nagedacht! Het is bekend dat het bepaalde pijnen verzacht, de transit verbetert, glucosearm is (ideaal voor diabetici), sportprestaties bevordert en het spierherstel verbetert (2). Voorbij zijn de dagen van repen met geraffineerde suiker of kunstmatige zoetstoffen, vervangen door een 100% natuurlijke energiereep.
Rijstproteïnen
Rijstproteïnen behoren tot de plantaardige proteïnen die even doeltreffend zijn als melkeiwitten (whey). Ja, je hoeft geen dierlijke eiwitten te nemen om fit en gespierd te zijn! Dankzij hun volledige aminogram (ze zijn rijk aan leucine) zijn rijsteiwitten een zeer interessant alternatief voor vegetarische sporters of mensen die lactose- of zelfs glutenintolerant zijn!
Wat nog meer?
Onze energiereep bevat ook acaciagom, een voedingsmiddel dat rijk is aan vezels en een natuurlijk prebioticum dat de eliminatie van lichaamsvet bevordert (3) en een beetje zout. Zout is een voedingsmiddel dat de smaak van het bijbehorende voedsel helpt versterken, maar het is ook essentieel voor het remineraliseren van het lichaam en het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel (4).

Extra informatie

Merk Natura Force
Fabrikant SKU 675308
Kleur bruine
Kleur Bruin
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene