Biologisch stuifmeel Natura Force

Biologisch stuifmeel Natura Force
€ 23,60

Niet op voorraad

Beschrijving

Biologisch stuifmeel Natura Force

Biologische
bijenstuifmeel kopenAls bijenkorfproduct, net als koninginnengelei of propolis, heeft biologische bijenstuifmeel veel voordelen voor de gezondheid. Samengesteld uit 25 tot 30% eiwit (vrije eiwitten en aminozuren), bevat het ook 30 tot 55% koolhydraten en 1 tot 20% lipiden. Het is zeer rijk aan voedingsstoffen, waaronder B-vitaminen. Natuurlijk bevat de samenstelling ook essentiële mineralen en sporenelementen zoals kalium, magnesium en ijzer.
In het algemeen wordt bijenpollen het best gebruikt bij intense vermoeidheid (geestelijk of lichamelijk) en spijsverteringsproblemen. Dit product van de bijenkorf wordt vaak aanbevolen als supplement bij de behandeling van goedaardige prostaathypertrofie, rachitis of groeistoornissen. Bovendien helpt stuifmeel haaruitval te voorkomen door zijn antioxiderende eigenschappen.
Stuifmeel bevordert het lichamelijk en geestelijk welzijn en is een voedingsmiddel dat het best wordt geconsumeerd tijdens de wisseling van de seizoenen. Tijdens deze periodes wordt het immuunsysteem kwetsbaarder en kan de conditie te wensen overlaten. Stuifmeel helpt het comfort en de levenskwaliteit te verhogen, terwijl het veel essentiële voedingsstoffen biedt die goed zijn voor de gezondheid.
Hoe kan ik bijenstuifmeel consumeren?
Stuifmeel wordt geconsumeerd met 15 tot 20 gram poeder per dag. Bij behandeling kan deze dosering oplopen tot 30 gram per dag. Het is belangrijk om biologische bijenpollen te kiezen. Zo behoudt het zijn voedingswaarde en gezondheidsvoordelen. Bovendien garandeert de biologische landbouw de gezondheid van de bijen en de duurzaamheid van de kast. Biologisch stuifmeel respecteert de gezondheid van de consument, het evenwicht van de lokale biodiversiteit en het welzijn van de bijen.
Biologisch bijenstuifmeel kan worden gecombineerd met honing en als voedsel worden gegeten. Het kan ook worden verdund in een beetje water. Bovendien kan biologisch bijenpollen worden gemengd met infusies, groentesoepen of fruit (bijvoorbeeld in compote). Het belangrijkste is om goed te kauwen om de opname van de voedingsstoffen te verbeteren en alle voordelen te krijgen.
Eigenschappen en voordelen van bijenpollenBestrijding van lichamelijke en geestelijke vermoeidheid; Vermindert de symptomen van goedaardige prostaathyperplasie; Vertraagt de progressie van de ziekte (goedaardige prostaathyperplasie); Vermindert ontstekingen bij prostatitis; Antioxiderende werking; Versterkt de immuniteit, vooral tijdens seizoenswisselingen; Voorkomt celveroudering (haaruitval) ;Een bondgenoot van de darmflora die het spijsverteringscomfort verbetert ;Voorkomt en verlicht seizoensgebonden allergieën; Hoge voedingswaarde ; Gecertificeerd biologisch, GMO-vrij, pesticide-vrij.
De biologische bijenpollen Natura Force komen uit Europa. Het is gegarandeerd 100% natuurlijk, GMO-vrij, pesticide-vrij. Ideaal om uw dagelijks welzijn te verbeteren, rijk aan smaken en essentiële voedingsstoffen. Het kan ook gecombineerd worden met biologische honing. Zo kunt u de voordelen van de producten van de bijenkorf ten volle benutten.

Extra informatie

Merk Natura Force
Fabrikant SKU 706204
Kleur geel/zwart
Kleur Geel
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene