Kijk naar Nixon Time Teller Solar [Grootte 40,5 mm]

Kijk naar Nixon Time Teller Solar [Grootte 40,5 mm]

€ 151,25

€ 116,46

-23%
Het Nixon Time Teller Solar horloge, het icoon van verfijning en kracht, belichaamt het merk Nixon in al zijn eenvoud. Ontdek het nu.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Kijk naar Nixon Time Teller Solar

Een echt icoon Nixon is nu nog krachtiger. Ontdek de nieuwe Time Teller Solar. Ontworpen met de eenvoudige verfijning die je kent en waar je van houdt, heeft de Time Teller Solar een grotere kast van 40 mm, een nieuwe 5-link openingsarmband rapide met een vouwsluiting die zonder gereedschap kan worden aangepast en een waterdichtheid van 100 m / 10 ATM. Met dit horloge zie je er geweldig uit en voel je je geweldig, waar je ook gaat of staat.

Ontwerp
Je hebt dit horloge niet van je vader geërfd, maar het gaat verder op esprit. Ontworpen in een klassiek silhouet is de Time Teller Solar een tijdloos horloge voor elk tijdperk. Het zal generaties lang meegaan dankzij het gloednieuwe uurwerk op zonne-energie.
Weerstand
Drukgeteste kast van 40,5 mm, met een waterbestendigheid van 10 ATM / 100 meter voor intensieve sessies.
Speciale functie
Geen batterijen nodig. Een wijzerplaat op zonne-energie zorgt voor een langdurige lading voor een langdurig vermogen. Een aangepaste 20 mm vijfschakelige armband met ontgrendelingssysteem rapide. Nieuwe verstelbare vouwsluiting. Geen gereedschap nodig. Hoera voor jou.
uurwerk
Miyota - 2170. Geen zorgen meer over het vervangen van batterijen. Aangedreven door licht en loopt tot 4 maanden op een enkele zonnelading.
Waterbestendigheidswaarde
100 meter / 10 ATM

Extra informatie

Merk Nixon
Fabrikant SKU A1369-510-00
Kleur helemaal goud/zwart
Kleur Gouden
Maat 40,5 mm - Standaard Franse maten
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1