Zonnebril voor dames Italia Independent 0092-BH2-009 [Grootte 58/20/140 mm]

Zonnebril voor dames Italia Independent 0092-BH2-009 [Grootte 58/20/140 mm]

€ 161,33

€ 28,09

-83%
Verfraai je stijl met een dameszonnebril van Italia Independent, het must-have accessoire voor een vleugje verfijning op look.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Zonnebril voor dames Italia Independent 0092-BH2-009

Zonnebrillen voor dames van Italia Independent 0092-BH2-009 zijn een must-have accessoire voor elke vrouw die een vleugje stijl aan haar outfit wil toevoegen. Deze zonnebril is gemaakt door het beroemde Italiaanse merk Italia Independent en is zowel elegant als trendy.

Het ontwerp van deze zonnebril is gewoonweg uniek. Met hun vlindervormige montuur geven ze een vrouwelijke touch en glamour aan je look. Bovendien voegt de blauwe glitterkleur van het montuur een vleugje originaliteit en moderniteit toe.

De glazen van deze bril zijn ook van topkwaliteit. Ze zijn ontworpen om je ogen te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, terwijl ze heldere, scherpe vision bieden. Je kunt dus volop genieten van je buitenactiviteiten zonder je zorgen te maken over je ogen.

Deze dameszonnebril van Italia Independent ziet er niet alleen goed uit, maar is ook heel comfortabel om te dragen. Het lichtgewicht montuur en de slanke veren passen zich perfect aan de vorm van je gezicht aan, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik.

Of je nu op het strand, in de stad of op vakantie bent, deze zonnebril is een onmisbaar accessoire om je outfit compleet te maken. Ze passen perfect bij alle outfits, van de meest casual tot de meest elegante.

Vertrouw op het merk Italia Independent, dat bekend staat om zijn expertise en onnavolgbare stijl, om je te voorzien van zonnebrillen van topkwaliteit. Met deze dameszonnebril van 0092-BH2-009 blijf je niet onopgemerkt en voeg je een vleugje verfijning toe aan je look.

Mis de kans niet om deze dameszonnebril te kopen op Italia Independent 0092-BH2-009. Bestel ze nu en laat je verleiden door het unieke ontwerp en de uitzonderlijke kwaliteit.

Extra informatie

Merk Italia Independent
Fabrikant SKU 0092-BH2-009
Kleur grijs
Kleur Grijs
Maat 58/20/140 mm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1