Hardlopenbeha's en Ondergoed voor Dames tegen de beste prijs

Vind de selectie van Made in Paradis van lopende beha's en ondergoed voor vrouwen van de beste merken tegen de beste prijs!

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Of het nu gaat om hardlopen, fitness of crossfit-sessies, de keuze van beha en ondergoed is heel belangrijk. Het belangrijkste punt is uw comfort tijdens een inspanning, of het nu gaat om de beha of het ondergoed, het is belangrijk de juiste maat te nemen. Want als je er te strak in zit, of als ze te groot zijn, zul je snel belemmerd worden in je bewegingen en zul je minder efficiënt en minder comfortabel zijn tijdens je sessie.

Hoe kies je een hardloopbeha voor vrouwen?

Het eerste sterke punt van de sportbeha, of het nu gaat om hardlopen, fitness of crossfit, is de ondersteuning van de borst die dit textiel biedt. En de ondersteuning van de borstkas is niet zomaar een detail, want tijdens een sportsessie kan het gewicht van de borstkas gemakkelijk vervijfvoudigen! De beha beperkt de beweging van de borstkas met 75%. Het is dus tijd om je oude sportbeha in je kast te laten liggen en over te stappen op een beha.

Maar ook hier hebben we wat advies om u te helpen de beste bh voor u te kiezen. Het is belangrijk om de maattabel van elk merk te raadplegen om de perfecte beha voor uw lichaamstype te vinden. Een te kleine of te grote beha werkt averechts. Als u op zoek bent naar een beha met een eenvoudig, klassiek ontwerp, moet u kijken naar Adidas. Ze zullen veel gemakkelijker te combineren zijn met uw legging of sportshort. Als u daarentegen op zoek bent naar een meer originele en kleurrijke beha, moet u kijken naar Reebok. En natuurlijk, als je eenmaal je beha hebt afgestemd op je legging, hoef je hem alleen nog maar af te stemmen op je hardloopschoenen of sportschoenen.

Hoekiest u uw dames hardloopondergoed?

Wat de beha betreft, verdient de keuze van het ondergoed enige aandacht om het meest comfortabele en optimale ondergoed te hebben voor uw sportactiviteiten, of het nu gaat om hardlopen of om fitness en crossfit. Eerste as van reflectie, het materiaal van het ondergoed, als in het dagelijks leven katoen een aangenaam en comfortabel materiaal lijkt om te dragen, zal katoen tijdens een fysieke inspanning, een sportactiviteit, niet de beste optie zijn. Katoen absorbeert transpiratie en biedt geen ademende oplossing. Polyester of microvezel daarentegen zorgen voor een optimale afvoer van zweet.

Hettweede aandachtspunt is het vinden van de juiste maat. Ademend ondergoed zorgt niet voor bewegingscomfort. Als het product te klein of te breed is, voelt u weerstand en ongemak bij het bewegen. Het is belangrijk om de maattabellen te raadplegen en de perfecte maat voor uw lichaamstype te vinden.

Hetlaatste waar je aan moet denken is de afwerking, of je nu kiest voor boxers, shorties of slips, zorg ervoor dat de naden driedubbel gestikt zijn. Bij dit productieproces voelt u de naden van de stof niet. Een andere afwerking om naar te kijken is de tailleband, wij raden een elastische tailleband aan voor meer bewegingsvrijheid.

U ziet, of u nu een beha of ondergoed voor uw sport zoekt, de keuze is niet triviaal en u moet zich de juiste vragen stellen. U vindt op onze pagina onze selectie en tegen de beste prijs!