Verzorgingsproducten voor sportschoenen - Verzorging en reiniging van sportschoenen

Vind de onderhoudsproducten voor uw Sneakers. Onderhoud en reinig uw sportschoenen met de producten Crep Protect.
Meer filters

Van hoog naar laag sorteren

Verzorging en reiniging van damestrainers met Crep Protect-producten

Sportschoenen, vooral die van hoge kwaliteit, hebben regelmatig onderhoud nodig om hun uiterlijk en duurzaamheid te behouden. Crep Protect biedt een reeks producten die speciaal zijn ontworpen om sportschoenen te reinigen en te beschermen.

Crep Protect is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige verzorgingsproducten voor sneakers. Hier is een overzicht van de beste sneakerverzorgingsproducten van het merk Crep Protect:

 1. Crep Protect Spray: Deze waterproofing spray is een van de paradepaardjes van het merk. Het beschermt je sneakers tegen vlekken en water, dankzij de unieke hydrofobe technologie. Het is geschikt voor een groot aantal materialen, zoals suède, nubuck, leer en canvas.

 2. Crep Protect Cure: De ultieme reinigingskit, die bestaat uit een reinigingsoplossing, een premium borstel en een microvezeldoek. De reinigingsoplossing, gemaakt van 98% natuurlijke ingrediënten, verwijdert effectief vuil en vlekken zonder je sneakers te beschadigen.

 3. Crep Protect Wipes: Deze reinigingsdoekjes zijn ideaal voor snelle schoonmaakbeurten en onderweg. Ze zijn dubbelzijdig, met een zachte kant voor delicate oppervlakken en een getextureerde kant om harde vlekken te verwijderen.

 4. Crep Protect Eraser: Deze gum is speciaal ontworpen om suède en nubuck sneakers schoon te maken. Het verwijdert vlekken en sporen zonder gebruik van water of chemicaliën.

 5. Crep Protect Flat Laces: Vervangende veters van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om op verschillende sneakermodellen te passen.

 6. Crep Protect Pill: Deze ontgeurders zijn ontworpen om je sneakers fris en geurvrij te houden. Stop ze gewoon in je schoenen na elk gebruik om geuren te neutraliseren.

 7. Crep Protect Rain & Stain Barrier: Deze spray beschermt je sneakers tegen de elementen en vlekken door een sterke barrière te creëren. Het kan worden gebruikt op de meeste materialen, waaronder leer, suède, nubuck en canvas.

 8. Door deze Crep Protect sneaker verzorgingsproducten te gebruiken, kun je het uiterlijk en de duurzaamheid van je schoenen behouden terwijl je ze beschermt tegen de elementen. Zorg ervoor dat je de instructies van de fabrikant volgt voor het juiste gebruik en toepassing van elk product.

  Stap-voor-stap handleiding voor het verzorgen en schoonmaken van je sneakers

  Hier is een stap-voor-stap gids voor het verzorgen en reinigen van uw sportschoenen met Crep Protect producten:

  1. Bereid de sportschoenen voor: Verwijder de veters van uw sportschoenen en schud ze om oppervlaktevuil te verwijderen. Gebruik indien nodig een tandenborstel om vuil te verwijderen dat in kleine hoekjes en gaatjes vastzit.

  2. Crep Protect Cleaner gebruiken: Meng Crep Protect Cleaner met warm water in een kom volgens de instructies van de fabrikant. Dompel de Crep Protect borstel in de oplossing en schud het overtollige water eraf.

  3. Borstel de sportschoenen: Wrijf zachtjes met de borstel over de vuile delen van uw sportschoenen, wees voorzichtig om de delicate materialen niet te beschadigen. Vergeet niet de zool en andere delen die in contact komen met de vloer ook schoon te maken.

  4. Spoel de sportschoenen af: Gebruik een schone, vochtige doek om schuim en vuil van uw sportschoenen te verwijderen. Spoel de borstel af onder stromend water om vuil en reinigingsresten te verwijderen.

  5. Droog de sportschoenen: Laat uw sportschoenen aan de lucht drogen in een goed geventileerde ruimte uit de buurt van direct zonlicht en warmtebronnen. Stop ze niet in een wasdroger, want dat kan ze beschadigen.

  6. Beschermen van de sportschoenen: Zodra uw sportschoenen droog zijn, spuit ze in met Crep Protect waterproof spray om ze te beschermen tegen vlekken en water. Volg de instructies van de fabrikant voor een juiste toepassing.

  7. Doe de veters weer aan: Doe de schone, droge veters weer in je sportschoenen. Als de veters erg vuil zijn, kun je ze met de hand wassen met milde zeep en warm water, en ze vervolgens aan de lucht laten drogen.

  8. Onderhoud regelmatig: Om uw sportschoenen in goede staat te houden, herhaalt u deze stappen regelmatig, afhankelijk van hoe uw schoenen worden gebruikt. Maak ze vaker schoon als u vaak op vuile of modderige oppervlakken loopt.

  9. Door deze stappen te volgen en Crep Protect producten te gebruiken, kunt u het uiterlijk en de duurzaamheid van uw sportschoenen behouden en ze jarenlang in goede staat houden.