Zonnebril voor dames Italia Independent 0092-ZEF-022 [Grootte 58/20/140 mm]

Zonnebril voor dames Italia Independent 0092-ZEF-022 [Grootte 58/20/140 mm]

€ 161,33

€ 17,05

-89%
Schitter deze zomer met een dameszonnebril van Italia Independent. Een kwalitatieve must-have voor een trendy en beschermde look.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 8 of 10 dagen

Beschrijving

Zonnebril voor dames Italia Independent 0092-ZEF-022

Geniet in stijl van de zon met deze prachtige dameszonnebril van Italia Independent. Deze zonnebril is met zorg en aandacht voor detail gemaakt en is de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie.

Het unieke ontwerp van deze zonnebril is geïnspireerd op de elegantie en verfijning vanItalie. De rookgrijs getinte glazen bieden optimale bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, terwijl ze heldere, scherpe vision mogelijk maken. Het hoogwaardige acetaatmontuur is zowel licht als stevig en biedt de hele dag optimaal comfort.

Of je nu de dag op het strand doorbrengt of in de stad, deze zonnebril zal je ideale metgezel zijn. De klassieke, tijdloze vorm past bij alle outfits en stijlen tous, waardoor het een essentieel accessoire is voor alle vrouwen die hun uiterlijk belangrijk vinden.

Het merk Italia Independent staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap. Elke bril is zorgvuldig ontworpen en getest om je een product van hoge kwaliteit te geven dat de tand des tijds zal doorstaan.

Laat de zon je niet tegenhouden om volop te genieten van je buitenactiviteiten. Met deze dames zonnebril van Italia Independent combineer je bescherming, stijl en comfort in één accessoire. Bestel nu en voeg een vleugje elegantie toe aan je zomergarderobe.

Extra informatie

Merk Italia Independent
Fabrikant SKU 0092-ZEF-022
Kleur marine/navyy
Kleur Blauw
Maat 58/20/140 mm - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1