Dames ballerina's Toms Darcy

Dames ballerina's Toms Darcy

Beginnend op: € 95,79

€ 67,05

-30%
Ontdek het comfort en de elegantie van dames ballerina's Toms Darcy, van het beroemde merk Toms. Een must-have voor elke vrouw.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 95,79

€ 67,05

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames ballerina's Toms Darcy

Toms Darcy ballerina's voor dames zijn zowel elegant als comfortabel en perfect voor elke gelegenheid. Het merk Toms staat bekend om haar inzet voor achtergestelde gemeenschappen over de hele wereld, waardoor je aankoop nog meer betekenis krijgt.

Deze ballerina's zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden de hele dag optimaal comfort. De zachte rubberen zool zorgt voor goede grip, terwijl de zachte stoffen voering je voeten koel en droog houdt.

Het stijlvolle ontwerp van deze ballerina's maakt ze een perfecte keuze voor casual of geklede outfits. Of het nu een avondje uit is met vrienden of een dag op kantoor, de Toms Darcy ballerina's geven elke outfit een vleugje stijl.

mission Bovendien steun je met deze ballerina's van Toms Darcy Toms , dat schoenen en gezondheidszorg biedt aan kinderen in nood. Met deze ballerina's ben je dus zowel elegant als ondersteunend.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, er is voor ieder wat wils op tous. Je vindt zeker het perfecte paar om je garderobe compleet te maken. Wacht dus niet langer en voeg deze dames ballerina's Toms Darcy vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10015798-200
Kleur tan
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene