Dames espadrilles Toms Alpargata

Dames espadrilles Toms Alpargata

Beginnend op: € 60,50

€ 45,38

-25%
Trakteer jezelf op comfort en elegantie met espadrilles voor dames van Toms Alpargata, het referentiemerk voor damesschoenen van hoge kwaliteit.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,50

€ 45,38

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames espadrilles Toms Alpargata

Ontdek de Toms Alpargata espadrilles voor dames, de perfecte keuze voor een stijlvolle en comfortabele schoen. Deze espadrilles, gemaakt door Toms, zijn een perfect huwelijk tussen stijl en sociale betrokkenheid.

Als vrouw zijn we voortdurend op zoek naar schoenen die comfort en stijl combineren. Met de espadrilles van Toms Alpargata hoef je niet te kiezen tussen die twee. Deze espadrilles zijn ontworpen om zich perfect aan te passen aan de vorm van de voet van een vrouw en zijn even comfortabel als modieus.

Het merk Toms staat bekend om zijn ethische waarden en zijn inzet voor achtergestelde gemeenschappen. Dit wordt weerspiegeld in het ontwerp van deze espadrilles, die gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen. Als je een paar Toms Alpargata espadrilles koopt, steun je ook hun "One for One" programma, waarbij voor elk verkocht paar een paar schoenen wordt gegeven aan een kind in nood.

Naast hun positieve sociale impact zijn deze espadrilles ook erg veelzijdig. Ze zijn ontworpen om elke dag gedragen te worden en kunnen aangepast worden aan elke gelegenheid. Of het nu gaat om een ontspannen dagje op het strand of een avondje uit met vrienden, Toms Alpargata espadrilles zijn de perfecte schoen om je outfit compleet te maken.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, vind je zeker een paar dat bij jouw persoonlijke stijl past. Of je nu de voorkeur geeft aan felle, opvallende kleuren of meer discrete patronen, er is voor ieder wat wils op tous. Bovendien maakt het tijdloze ontwerp ze een duurzame aanvulling op je garderobe.

Gemaakt van een rubberen zool en lichtgewicht canvas, bieden deze espadrilles optimaal comfort. De suède binnenzool geeft je voeten de hele dag perfecte ondersteuning. Bovendien houdt het ademende canvas je voeten koel, zelfs op de warmste dagen.

Kortom, Toms Alpargata espadrilles zijn veel meer dan zomaar een paar schoenen. Ze vertegenwoordigen een toewijding aan ethisch en verantwoord leven en bieden comfort en stijl aan degenen die ze dragen. Dus voeg vandaag nog een paar espadrilles van Toms Alpargata toe aan je schoenencollectie.

Extra informatie

Merk Toms
Fabrikant SKU 10020659-680
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene