Leren klompen nubuck femme Birkenstock Buckley Narrow [Grootte 38 Smal]

Leren klompen nubuck femme Birkenstock Buckley Narrow [Grootte 38 Smal]

€ 131,08

€ 104,87

-20%
Kies voor comfort en elegantie met nubuck leren damesklompen Birkenstock Buckley Narrow, van het bekende merk Birkenstock.

Only 1 left

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Leren klompen nubuck femme Birkenstock Buckley Narrow

Ontdek nubuck leren damesklompen Birkenstock Buckley Narrow, een echt icoon van het merk Birkenstock voor vrouwen! Deze klompen zijn ontworpen om ongeëvenaard comfort voor je voeten te bieden en zijn de perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar zowel stijl als comfort.

Gemaakt van hoogwaardig nubuck leer zijn deze klompen zowel duurzaam als stijlvol. Leer nubuck is een soepel, ademend materiaal dat zich perfect aanpast aan de vorm van je voet voor optimale ondersteuning. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van je klompen.

nubuck leren damesklompen Birkenstock Buckley Narrow zijn voorzien van de beroemde anatomische binnenzool van het merk, die ondersteuning biedt en zich vormt naar de vorm van je voet voor onvergelijkbaar comfort. Het heeft ook ondersteuning voor de voetboog, een schuimlaag en een diepe hiel voor extra demping. Zo kun je genieten van lange uren lopen zonder vermoeide of pijnlijke voeten te krijgen.

Het strakke ontwerp van deze klompen maakt ze een veelzijdige keuze voor alle gelegenheden. Of je ze nu draagt bij casual of geklede outfits, ze voegen een vleugje stijl toe aan je look. Bovendien zullen ze door hun vrouwelijke, elegante silhouet snel een onmisbare aanvulling op je garderobe worden.

Tot slot zijn deze damesklompen van nubuck leer Birkenstock Buckley Narrow ontworpen voor de vorm van vrouwenvoeten. Hun smalle wijdte biedt een perfecte pasvorm voor dunnere voeten, waardoor je optimaal comfort hebt.

Kortom, nubuck damesklompen Birkenstock Buckley Narrow van leer combineren stijl en comfort om aan al je behoeften te voldoen. Voeg ze dus vandaag nog toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Birkenstock
Fabrikant SKU 1022661
Kleur lattecrème
Kleur Beige
Maat 38 Smal - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder
Assortiment Buckley