Slim-fit spijkerjack voor dames Vero Moda Luna

Slim-fit spijkerjack voor dames Vero Moda Luna

Beginnend op: € 35,28

€ 20,33

-42%
Ontdek de strakke, moderne stijl van het Vero Moda Luna slim-fit denim jack voor dames. Perfect voor elke gelegenheid.

Niet op voorraad

Beschrijving

Slim-fit spijkerjack voor dames Vero Moda Luna

Het spijkerjasje is al lang niet meer weg te denken uit de garderobe van vrouwen. Met zijn tijdloze, veelzijdige stijl kan het in elk seizoen en voor elke gelegenheid worden gedragen. En het slim-fit spijkerjack voor dames van Vero Moda Luna is daarop geen uitzondering.

Dit denim jack, ontworpen door het beroemde merk Vero Moda, is de perfecte mix van comfort en mode. Het is gemaakt van denim van hoge kwaliteit en is zowel zacht als slijtvast. Het slim-fit ontwerp omhelst de vrouwelijke rondingen perfect en met verbetert het silhouet.

Met subtiele details zoals zilverkleurige metalen knopen en zakken aan de voorkant is dit denim jack zowel elegant als casual. Het kan open gedragen worden over een casual outfit voor een bohemian look look, of gesloten over een jurk voor een meer verfijnde stijl.

Dit slim-fit denim damesjack van Vero Moda Luna past zich aan alle lichaamsvormen aan dankzij de licht getailleerde pasvorm en verstelbare mouwen. Het is ook verkrijgbaar in een groot aantal maten voor alle vrouwen.

Dit denim jack is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook heel praktisch. Het heeft twee zakken aan de voorkant voor je kleine benodigdheden en kan gemakkelijk over een andere laag kleding worden gedragen bij koeler weer.

Met het slanke spijkerjack voor dames Vero Moda Luna kun je veel verschillende looks creëren die passen bij je stemming en persoonlijke stijl. Dus voeg dit must-have item nu meteen toe aan je garderobe. Een must-have voor alle moderne, trendy vrouwen.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10279492-4090916
Kleur lichtblauw denim
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS