Jeans dames skinny Vero Moda Phia GU3113

Jeans dames skinny Vero Moda Phia GU3113

Beginnend op: € 40,32

€ 26,54

-34%
Ontdek de dames skinny jeans Vero Moda Phia GU3113 voor een trendy en vrouwelijke look. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 26,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jeans dames skinny Vero Moda Phia GU3113

De jeans skinny Vero Moda Phia GU3113 is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Met zijn moderne, elegante stijl voegt hij een vleugje verfijning toe aan al je outfits. Ontworpen door het beroemde merk Vero Moda, combineert deze jeans kwaliteit en mode om je een onberispelijke look te geven.

Met zijn skinny snit vormt hij zich perfect naar de vorm van het vrouwenlichaam om je silhouet te verbeteren. De hoge taille zorgt voor optimaal comfort terwijl je taille slanker wordt. De voor- en achterzakken geven deze jeans een praktische en functionele touch.

Deze jeans is gemaakt van hoogwaardige materialen en is slijtvast en duurzaam. De donkerblauwe kleur voegt een tijdloze touch toe en is geschikt voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een avondje uit met vrienden, een dag op kantoor of een speciale avond uit, deze jeans zal je onmisbare modepartner zijn.

Deze jeans is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Hij kan in de wasmachine worden gewassen zonder zijn vorm of kleur te verliezen. Na verloop van tijd wordt hij nog zachter en comfortabeler, voor een perfecte pasvorm.

Vertrouw op Vero Moda om je het allerbeste in damesmode te bieden. Met de jeans skinny Phia GU3113 maak je zeker een statement telkens als je hem draagt. Wacht dus niet langer en voeg hem nu toe aan je kledingcollectie voor een trendy en stijlvolle look.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10285012-4165572
Kleur donkerblauwe denim
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS