Damesjas Vero Moda Klea

Damesjas Vero Moda Klea

Beginnend op: € 80,66

€ 40,47

-50%
Ontdek de tijdloze stijl van Vero Moda met de damesjas Klea - perfect voor elke gelegenheid.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,66

€ 40,47

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjas Vero Moda Klea

Ontdek de damesjas Vero Moda Klea, een must-have van Vero Moda die stijl en comfort combineert. Deze jas is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een elegante, vrouwelijke snit die je figuur zal verbeteren. Deze jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en houdt je warm terwijl hij je een chique en trendy look geeft.

De Vero Moda Klea damesjas heeft een tijdloos, veelzijdig ontwerp dat bij elke gelegenheid past. Of het nu voor een dag op kantoor is, een avondje uit met vrienden of een avondje uit, deze jas zal je ideale bondgenoot zijn. Met zijn neutrale kleur en strakke lijnen past hij bij elke outfit.

Het merk Vero Moda staat bekend om zijn aandacht voor detail en kwaliteit, en dat zie je terug in deze jas. Hij is zorgvuldig afgewerkt en de naden zijn stevig, waardoor het een duurzaam kledingstuk is dat vele seizoenen meegaat. Bovendien maken de afneembare capuchon en de praktische zakken de jas praktisch en functioneel.

Door te kiezen voor de damesjas Vero Moda Klea kies je voor tijdloze elegantie zonder in te leveren op comfort of kwaliteit. Voeg deze jas dus meteen toe aan je garderobe! Het zal snel je favoriete stuk worden om de winter in stijl te trotseren. Kortom, de Vero Moda Klea damesjas is een must-have voor alle moderne vrouwen die op zoek zijn naar de perfecte mix van mode en functionaliteit.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10293012-4361582
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS