Legging vrouw Vero Moda Suella Jade

Legging vrouw Vero Moda Suella Jade

Beginnend op: € 27,21

€ 15,07

-45%
Maak een stijlstatement met legging Vero Moda Suella Jade, een must-have voor vrouwen die op zoek zijn naar een trendy look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 27,21

€ 15,07

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Legging vrouw Vero Moda Suella Jade

- type: "Legging"

De legging is niet weg te denken uit de garderobe van vrouwen en de Vero Moda Suella Jade is een perfecte keuze voor moderne, stijlvolle vrouwen. Gemaakt door het beroemde merk Vero Moda, is deze legging comfortabel, trendy en veelzijdig.

De Vero Moda Suella Jade is speciaal ontworpen om bij alle vrouwelijke lichaamsvormen te passen en je rondingen te verbeteren. De zachte, rekbare stof vormt zich perfect naar de rondingen van je lichaam en biedt optimaal comfort en een slank silhouet. Of je nu slank of weelderig bent, met deze legging zie je er op je best uit en voel je je zelfverzekerd en vrouwelijk.

Perfect voor alle gelegenheden, deze legging kan gedragen worden voor een sportsessie of een ontspannen dagje uit in de stad. De slanke pasvorm en hoge taille geven je silhouet een chique en toch casual look. Je kunt het dragen met een tuniek voor een casual look of met een nette blouse voor een gekledere look.

Vero Moda Suella Jade is ook een milieuvriendelijke keuze, omdat het gemaakt is van duurzame, milieuvriendelijke materialen. legging is niet alleen comfortabel en aantrekkelijk, maar helpt ook onze planeet te beschermen.

Deze legging is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en past bij elke smaak en stijl. Of je nu de voorkeur geeft aan neutrale kleuren zoals zwart of grijs, of aan felle, opvallende kleuren, in onze selectie vind je zeker wat je zoekt.

Vero Moda Suella Jade is een kwaliteitsproduct dat je bij veel gelegenheden zal vergezellen. Zijn duurzaamheid en weerstand garanderen je een langetermijninvestering. Bovendien is het gemakkelijk te onderhouden: gewoon wassen in de wasmachine en aan de lucht laten drogen.

Kortom, legging Vero Moda Suella Jade is een must-have voor je garderobe. Comfortabel, trendy, milieuvriendelijk en veelzijdig, het zal je vergezellen in al je dagelijkse activiteiten met stijl en elegantie. Mis dit must-have product niet en voeg het vandaag nog toe aan je kledingcollectie.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10293150-4292107
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS