Legging vrouw Vero Moda Clora

Legging vrouw Vero Moda Clora

Beginnend op: € 50,41

€ 26,54

-47%
Ontdek comfort en elegantie met de legging damesschoen Vero Moda Clora, een creatie van het beroemde merk Vero Moda.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 50,41

€ 26,54

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Legging vrouw Vero Moda Clora

Trakteer jezelf op een elegante, comfortabele stijl met de legging damesmodel Vero Moda Clora. Gemaakt door het beroemde merk Vero Moda, is deze legging de perfecte mix van mode en comfort voor moderne vrouwen.

Met zijn slanke pasvorm en elastische tailleband past deze legging perfect bij je vorm, terwijl hij je veel bewegingsvrijheid geeft. Je kunt deze legging dragen tijdens het sporten of tijdens een ontspannen dagje in de stad.

De legging Vero Moda Clora voor dames is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal draagcomfort. De zachte, lichtgewicht stof voelt prettig aan tegen de huid en de samenstelling van katoen en elastaan zorgt voor ademend vermogen en grote elasticiteit.

Maar legging is niet alleen comfortabel, het is ook modieus. Het strakke, moderne ontwerp past bij elke outfit. Of je hem nu draagt met een loszittend T-shirt voor een casual look of met een chique blouse voor een speciale gelegenheid, de Vero Moda Clora legging voor dames past bij elke stemming.

Het merk Vero Moda staat bekend om zijn collecties tijdloos elegante dameskleding. Met deze legging kun je een vleugje verfijning aan je garderobe toevoegen terwijl je trouw blijft aan je persoonlijke stijl.

legging De Vero Moda Clora dameskleding is verkrijgbaar in verschillende maten en past bij alle lichaamsvormen. Het flatterende ontwerp laat je benen mooi uitkomen en de enkellengte is ideaal voor alle seizoenen.

Of je nu sport, fashionista bent of gewoon een comfortabele legging zoekt voor je drukke dagen, de Vero Moda Clora legging is de perfecte keuze. Dus voeg hem vandaag nog toe aan je collectie!

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10293367-4294652
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS