Damesbroek Vero Moda Liva

Damesbroek Vero Moda Liva

Beginnend op: € 27,21

€ 15,07

-45%
De Vero Moda Liva broek voor dames, een onmisbare garderobe voor een trendy, vrouwelijke stijl. Nu verkrijgbaar!
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 27,21

€ 15,07

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbroek Vero Moda Liva

De damesbroek Vero Moda Liva is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door het beroemde merk Vero Moda, combineert deze broek elegantie en comfort voor een onberispelijke look voor elke gelegenheid.

Gemaakt van kwaliteitsmaterialen is deze broek zowel zacht als slijtvast en biedt hij de hele dag optimaal comfort. De slim fit met verbetert de vrouwelijke rondingen en biedt ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Zorgvuldige details zoals voor- en achterzakken zorgen voor een subtiel maar praktisch vleugje stijl.

Of je de broek nu draagt voor een dag op kantoor of een avondje uit met vrienden, deze broek zal je modieuze bondgenoot zijn. Je kunt hem gemakkelijk combineren met hakken voor een chique en verfijnde look look, of met gympen voor een casual stijl. Door het tijdloze ontwerp is het een kledingstuk dat de seizoenen elegant doorkomt.

De Vero Moda Liva broek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan worden aangepast aan alle smaken en gelegenheden. Door hun veelzijdige stijl zijn ze onmisbaar in je garderobe en bieden ze talloze mogelijkheden om gevarieerde, trendy outfits te creëren.

Vertrouw op de kwaliteit en expertise van Vero Moda om een vleugje vrouwelijkheid aan je outfit toe te voegen. Wacht niet langer met het kopen van Vero Moda Liva damesbroeken en laat je verleiden door hun comfort, kwaliteit en tijdloze stijl. Een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar broeken die zowel elegant als comfortabel zijn.

Extra informatie

Merk Vero Moda
Fabrikant SKU 10294485-4310036
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment NOOS