Damesbroek KAFFE Hannie

Damesbroek KAFFE Hannie

Beginnend op: € 80,62

€ 22,88

-72%
Kies voor comfort en elegantie met de damesbroek KAFFE Hannie van het Deense merk KAFFE.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesbroek KAFFE Hannie

De KAFFE Hannie damesbroek is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Ontworpen door het beroemde merk KAFFE, combineert deze broek comfort en elegantie voor een trendy en vrouwelijke look.

Deze broek is gemaakt van hoogwaardige materialen, heeft een perfecte pasvorm en voelt zacht aan op de huid. De slanke snit met versterkt het vrouwelijke silhouet en biedt optimale bewegingsvrijheid.

De KAFFE Hannie damesbroek heeft verfijnde details zoals steekzakken en discrete ritsen. Deze kleine details voegen een vleugje elegantie toe aan het ensemble.

Deze broek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past bij elke stijl en gelegenheid. Draag hem met een blouse voor een chique kantooroutfit op look, of met een T-shirt en sportschoenen voor een casual look in de stad.

De KAFFE Hannie damesbroek is een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een comfortabele, trendy broek. Wacht niet langer om ze aan je garderobe toe te voegen en laat je verleiden door hun kwaliteit en tijdloze stijl.

Extra informatie

Merk KAFFE
Fabrikant SKU 10505254-100126
Kleur lichtgrijs melange
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1