Dames-T-shirt met lange mouwen KAFFE Marin

Dames-T-shirt met lange mouwen KAFFE Marin

Beginnend op: € 25,16

€ 15,48

-38%
Kies voor een chique en casual look met het dames-T-shirt met lange mouwen KAFFE Marin. Ontdek de kwaliteit en stijl van het merk KAFFE.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 25,16

€ 15,48

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt met lange mouwen KAFFE Marin

Het dames-T-shirt met lange mouwen KAFFE Marin is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Met de merknaam KAFFE biedt dit T-shirt niet alleen een unieke stijl, maar ook een uitzonderlijke kwaliteit. Ontworpen voor vrouwen, omhelst het perfect de rondingen van het lichaam en met verbetert het silhouet.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige stof en is zowel zacht als comfortabel om te dragen. De lange mouwen bieden perfecte bedekking voor koelere dagen en kunnen ook worden opgerold voor een casual look. De slanke pasvorm voegt een vleugje vrouwelijkheid toe terwijl het comfortabel blijft.

Het marin ontwerp van dit T-shirt is tijdloos en veelzijdig. Het kan gedragen worden met een jeans voor een casual look of met een rok voor een elegantere look. De blauwe en witte strepen voegen een frisse touch toe en zijn perfect voor elke gelegenheid.

Het dames-T-shirt met lange mouwen KAFFE Marin is ook gemakkelijk te onderhouden. Het kan in de wasmachine worden gewassen zonder risico op vervagen of kromtrekken. Dit maakt het een praktische en duurzame keuze voor je garderobe.

Of je nu op vakantie gaat of gewoon op zoek bent naar een comfortabel T-shirt voor elke dag, het KAFFE Marin dames-T-shirt met lange mouwen is een perfecte keuze. Met zijn tijdloze stijl en ongeëvenaarde kwaliteit wordt het al snel een vaste waarde in je garderobe. Bestel nu en voeg een vleugje stijl marin toe aan je outfit.

Extra informatie

Merk KAFFE
Fabrikant SKU 10505902-100126
Kleur lichtgrijs melange
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen
Hoeveelheid per product 1