Damesblouse met 3/4 mouwen KAFFE Sissel

Damesblouse met 3/4 mouwen KAFFE Sissel

Beginnend op: € 60,45

€ 16,81

-72%
De blouse KAFFE Sissel: de perfecte keuze voor elegante, moderne vrouwen die op zoek zijn naar een vrouwelijke, trendy stijl.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,45

€ 16,81

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesblouse met 3/4 mouwen KAFFE Sissel

De damesblouse met 3/4 mouwen van KAFFE Sissel is een must-have voor elke elegante, moderne vrouw. Met zijn vrouwelijke snit en 3/4-mouwen is hij zowel klassiek als trendy, perfect voor elke gelegenheid.

Deze blouse van het Deense merk KAFFE is de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en stijl. Het merk KAFFE staat bekend om zijn kleding van hoge kwaliteit, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen om zijn klanten optimaal comfort te bieden.

Deze blouse is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een snit die met het vrouwelijke silhouet versterkt. De 3/4-mouwen voegen een vleugje verfijning toe aan het ensemble, terwijl de ronde hals een vleugje eenvoud en elegantie toevoegt.

De damesblouse met 3/4 mouwen KAFFE Sissel is ook zeer veelzijdig. Hij kan naar het werk gedragen worden met een geklede broek voor een professionele look, of met een jeans voor een meer casual look weekend. Hij is ook ideaal voor speciale gelegenheden, zoals een avondje uit met vrienden of een romantisch diner.

De materiaalkeuze voor deze blouse is niet willekeurig gemaakt. De zachte, lichtgewicht stof biedt uitzonderlijk comfort, terwijl de slanke pasvorm met het silhouet verbetert zonder te strak te zitten. Bovendien zorgt de afwerking van topkwaliteit ervoor dat hij jarenlang meegaat.

De damesblouse met 3/4 mouwen KAFFE Sissel is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Dus trakteer jezelf op deze tijdloze, elegante blouse om een vleugje vrouwelijkheid toe te voegen aan al je outfits!

Extra informatie

Merk KAFFE
Fabrikant SKU 10507692-164834
Kleur bluebird
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1