Vrouwenblouse KAFFE Merle Amber

Vrouwenblouse KAFFE Merle Amber

Beginnend op: € 50,37

€ 14,94

-70%
Onthul je vrouwelijkheid met de KAFFE Merle Amber blouse, voor een elegante en trendy look. Perfect voor elke gelegenheid.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,37

€ 14,94

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenblouse KAFFE Merle Amber

- type: "Blouse

De damesblouse KAFFE Merle Amber is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Met de beroemde merknaam KAFFE is deze blouse ontworpen om het vrouwelijke silhouet te verbeteren en tegelijkertijd optimaal comfort te bieden. Het elegante, tijdloze ontwerp maakt het een veelzijdig stuk dat voor veel gelegenheden gedragen kan worden.

Deze blouse is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel licht als duurzaam. Hij is gemaakt van zachte, ademende stof om je de hele dag comfortabel te houden. De onberispelijke pasvorm van deze blouse past zich perfect aan alle lichaamsvormen aan en met laat vrouwelijke rondingen op subtiele wijze uitkomen.

De stijl van de blouse KAFFE Merle Amber is zowel chic als casual, waardoor het een ideale keuze is voor een kantooroutfit of een avondje uit met vrienden. De V-hals en lange mouwen voegen een vleugje verfijning toe, terwijl de losse, vloeiende pasvorm veel bewegingsvrijheid biedt. Combineer het met een broek of rok voor een elegante, vrouwelijke look.

Deze blouse is verkrijgbaar in verschillende maten, past bij alle lichaamsvormen en verbetert je silhouet, ongeacht je maat. De amberkleur voegt een vleugje warmte en glans toe aan je outfit, perfect voor het lente- en zomerseizoen. Deze blouse is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor hij praktisch is en lang meegaat in je garderobe.

Of je nu op zoek bent naar een outfit voor een dag op kantoor, een avondje uit met vrienden of een speciale gelegenheid, de KAFFE Merle Amber damesblouse is een must-have keuze. Het tijdloze ontwerp en de onberispelijke kwaliteit maken het een kledingstuk waar je op kunt rekenen voor elke gelegenheid. Voeg hem nu toe aan je collectie en voeg een vleugje vrouwelijkheid en elegantie toe aan je garderobe.

Extra informatie

Merk KAFFE
Fabrikant SKU 10508008-105454
Kleur zwart/groen mos
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1