Damesbroek KAFFE Karen

Damesbroek KAFFE Karen

Beginnend op: € 60,45

€ 18,23

-70%
KAFFE Karen, de perfecte damesbroek voor een elegante, casual stijl. Ontdek ze nu!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,45

€ 18,23

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbroek KAFFE Karen

De KAFFE Karen damesbroek is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een stijl die zowel elegant als casual is. Gemaakt door het beroemde merk KAFFE, is deze broek een perfecte mix van comfort, kwaliteit en stijl.

Met hun slanke pasvorm en hoge taille versterken de broeken van Karen met het vrouwelijke silhouet en bieden ze optimaal comfort. De lichte, rekbare stof past zich aan alle lichaamsvormen aan en biedt veel bewegingsvrijheid. Deze broek is perfect voor alle gelegenheden en kan zowel naar het werk als 's avonds worden gedragen.

Het ontwerp van de Karen broek is zowel modern als tijdloos. De strakke lijnen en effen kleur maken het een essentiële basis voor de garderobe van elke vrouw. De minimalistische stijl maakt hem ook gemakkelijk te combineren metautres stukken om gevarieerde, persoonlijke looks te creëren.

De KAFFE Karen damesbroeken zijn niet alleen trendy, maar ook ontworpen met het milieu in gedachten. Het merk KAFFEengage gebruikt duurzame materialen en hanteert een ethische benadering bij de productie van zijn kleding.

De KAFFE Karen damesbroeken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor vrouwen van alle soorten en maten. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een praktische en voordelige keuze zijn.

Wacht dus niet langer om de KAFFE Karen damesbroek aan je kledingcollectie toe te voegen. Met hun comfort, kwaliteit en tijdloze stijl zullen ze snel je favoriete kledingstuk worden, dat je elke dag vergezelt met moderne elegantie.

Extra informatie

Merk KAFFE
Fabrikant SKU 10552100-103929
Kleur gewassen groen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1