Damesbroek KAFFE Ada

Damesbroek KAFFE Ada

Beginnend op: € 70,53

€ 38,99

-45%
Verwen jezelf met comfort en elegantie met de damesbroek KAFFE Ada. Ze zijn gemaakt door het damesmodemerk KAFFE en zien er geweldig uit bij elke gelegenheid.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,53

€ 38,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbroek KAFFE Ada

Ontdek onze nieuwste damesbroek, de "KAFFE Ada". Ontworpen door het beroemde damesmodemerk KAFFE, is deze broek de perfecte mix van elegantie en comfort voor een outfit die zowel modern als tijdloos is.

De KAFFE Ada damesbroek is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een chique, casual stijl. Met hun slanke pasvorm en hoge taille verbeteren ze met elk figuur en voegen ze een vleugje vrouwelijkheid en verfijning toe.

Deze broek is gemaakt van hoogwaardige stof en biedt de hele dag optimaal comfort. De lichte, ademende stof laat je huid ademen en geeft je een gevoel van welzijn en bewegingsvrijheid. Bovendien is de tijdloze kleur perfect voor elke gelegenheid en past hij bij elke outfit.

DeKAFFE Ada heeft ook subtiele details die het verschil maken. Functionele zakken voor en achter en knopen en ritsen van hoge kwaliteit geven deze broek een praktisch en stijlvol tintje.

Of het nu gaat om een dag op kantoor, een avondje uit met vrienden of een avondje in de stad, de KAFFE Ada damesbroek is de perfecte keuze. Combineer hem met een nette blouse voor een professionele look, of met een casual T-shirt voor een meer ontspannen look. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze veelzijdige broek.

Kijk niet verder danKAFFE Ada voor de perfecte broek voor alle moderne, stijlvolle vrouwen. Wacht dus niet langer en voeg ze nu toe aan je garderobe voor een onberispelijke stijl in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk KAFFE
Fabrikant SKU 10552176-100121
Kleur zwart diep
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1