Vrouwenblouse KAFFE Lisa

Vrouwenblouse KAFFE Lisa

Beginnend op: € 40,28

€ 12,80

-68%
Kies voor elegantie en comfort met de KAFFE Lisa blouse, een must-have voor de damesgarderobe van het Deense merk KAFFE.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 40,28

€ 12,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenblouse KAFFE Lisa

De KAFFE Lisa damesblouse is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Deze blouse van het Deense merk KAFFE combineert elegantie en comfort voor een casual maar chique look.

Het ontwerp van de Lisa blouse is eenvoudig maar geraffineerd, met strakke lijnen en een vloeiende snit die past bij elk vrouwelijk figuur. De zachte, lichtgewicht stof voelt heerlijk aan tegen de huid, terwijl de effen kleur hem gemakkelijk te combineren maakt metautres stukken in je garderobe.

Deze blouse is speciaal ontworpen voor vrouwen, met vrouwelijke details zoals licht uitlopende mouwen en een flatterende V-halslijn. Je kunt hem naar je werk dragen met een getailleerde broek en hakken, of 's avonds met een plooirok en sandalen met hoge hakken.

KAFFE staat bekend om zijn kwaliteitskleding en de blouse Lisa is daarop geen uitzondering. De blouse is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, duurzame materialen en is ontworpen om dagelijks gebruik te weerstaan en was na was mooi en stijlvol te blijven.

Deze blouse is een echte basisgarderobe, perfect voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor een dag op het werk, een lunch met vrienden of een romantisch avondje uit, de blouse Lisa is een betrouwbare keuze waarmee je je stijlvol en zelfverzekerd voelt.

Wacht niet langer om de KAFFE Lisa damesblouse aan je kledingcollectie toe te voegen. Bestel nu en voeg een vleugje Scandinavische stijl toe aan je garderobe. Je zult geen spijt krijgen van deze tijdloze, duurzame aankoop, die je door de seizoenen heen zal vergezellen met elegantie en comfort.

Extra informatie

Merk KAFFE
Fabrikant SKU 10552186-104669
Kleur groene geometrische print
Kleur Geel
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1