Softshell damesjas Cream Alia

Softshell damesjas Cream Alia

Beginnend op: € 110,87

€ 83,15

-25%
Ga de winter in stijl tegemoet met de dames softshell jas Cream Alia. Een kwaliteitscreatie van Cream.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,87

€ 83,15

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Softshell damesjas Cream Alia

De dames softshell jas Cream Alia is een must-have voor het koude seizoen. Ontworpen door het gerenommeerde merk Cream, is deze jas speciaal gemaakt voor vrouwen die stijl en functionaliteit willen combineren.

Softshell is een hoogwaardig materiaal dat zowel slijtvast als ademend is. Het biedt bescherming tegen de elementen terwijl uw huid kan ademen, zodat u de hele dag warm en droog blijft.

Het elegante, tijdloze ontwerp van deze jas maakt het een perfecte keuze voor alle gelegenheden. Of je hem nu draagt voor een dag op het werk of voor een wandeling door de stad, hij zal een vleugje verfijning aan je outfit toevoegen. Bovendien zal de flatterende vrouwelijke snit je figuur verbeteren.

De dames softshell jas Cream Alia is ook erg praktisch. Het heeft zakken met rits om je waardevolle spullen veilig op te bergen, plus een verstelbare capuchon om je tegen de elementen te beschermen. Zo kun je optimaal profiteren van je buitenactiviteiten zonder je zorgen te maken over je outfit.

Tot slot maakt de kwaliteit van deze jas hem tot een duurzame investering. Hij blijft je vertrouwde metgezel voor de komende seizoenen.

Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan je garderobe met de dames softshell jas Cream Alia. Het is perfect voor vrouwen die elegantie en functionaliteit willen combineren in hun outfits. Bestel hem nu en maak je klaar om de kou in stijl te trotseren!

Extra informatie

Merk Cream
Fabrikant SKU 10608654-1940101
Kleur totale eclips melange
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1