Dameskimono Cream Emshe

Dameskimono Cream Emshe

€ 50,37

€ 26,58

-47%
Kies voor verfijning en stijl met de Kimono Cream Emshe van Cream - een must-have voor je garderobe.

Niet op voorraad

Beschrijving

Dameskimono Cream Emshe

Ontdek de dameskimono Cream Emshe, de perfecte keuze voor vrouwen die een vleugje verfijning en stijl aan hun garderobe willen toevoegen. Deze prachtige kimono is afkomstig van het gerenommeerde merk Cream, dat bekend staat om zijn elegante ontwerpen van hoge kwaliteit.

De Cream Emshe dameskimono is speciaal ontworpen voor vrouwen, met details en pasvormen die het vrouwelijke silhouet versterken. De lichte, zachte stof biedt optimaal comfort, maar is toch vloeiend en luchtig, waardoor het het ideale kledingstuk is voor warme zomerdagen.

Het ontwerp van deze kimono is gewoonweg prachtig. Met zijn zachte kleuren en subtiele patronen voegt hij een vleugje charme en elegantie toe aan elke outfit. Of je hem nu draagt over een zomerjurk of met jeans en een T-shirt, hij geeft je look meteen een vleugje stijl.

De Cream Emshe dameskimono is niet alleen elegant, maar ook heel veelzijdig. Je kunt hem open dragen als een lichtgewicht jasje, of in de taille knopen voor een meer vrouwelijke, gestructureerde look. Je kunt hem ook dragen als sarong op het strand of als lichte deken voor koele zomeravonden.

De kwaliteit van deze kimono is onberispelijk. Het merk Cream hecht veel belang aan de selectie van stoffen en de vervaardiging van zijn kledingstukken om optimale duurzaamheid en comfort te garanderen. Je zult jarenlang van deze kimono kunnen genieten zonder je zorgen te maken over slijtage.

De Cream Emshe dameskimono is een must-have voor elke vrouw die een vleugje stijl en elegantie aan haar garderobe wil toevoegen. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of voor een casual outfit, deze kimono zal je dagelijkse bondgenoot zijn. Dus trakteer jezelf op deze prachtige kimono Cream om je mooi en zelfverzekerd te voelen in alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk Cream
Fabrikant SKU 10609764-106030
Kleur groen multikleur
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1