Dames spijkerjack Cream Rota Jogg

Dames spijkerjack Cream Rota Jogg

Beginnend op: € 110,87

€ 60,36

-46%
Verbeter je vrouwelijke look met het denim jack van Cream, de must-have voor een comfortabele, on-trend stijl.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 110,87

€ 60,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames spijkerjack Cream Rota Jogg

Denim jacks zijn een modeverschijnsel voor vrouwen en het Cream Rota Jogg denim jack voor dames van Cream is daarop geen uitzondering. Dit jack combineert stijl en comfort voor een outfit die zowel casual als trendy is.

Denim is een tijdloze stof, altijd aanwezig in onze garderobes, en het denim jack is een must-have voor elk seizoen. Met het dames spijkerjack van Cream Rota Jogg geniet je van de kwaliteit van denim, terwijl je profiteert van een vleugje moderniteit dankzij de originele details.

Het merk Cream staat bekend om zijn kwaliteitsstukken en unieke ontwerpen, en dit denim jack is daarop geen uitzondering. Het is ontworpen voor alle lichaamsvormen en versterkt het vrouwelijke silhouet. De slanke pasvorm en perfecte lengte maken het een must-have in je garderobe.

Het spijkerjack voor dames van Cream Rota Jogg valt ook op door de praktische details. Het heeft functionele zakken aan de voor- en binnenkant, ideaal om je dagelijkse benodigdheden in op te bergen. Bovendien is het ontworpen met een rits en knopen voor een perfecte pasvorm.

Maar wat dit spijkerjack uniek maakt is de Jogg-technologie, die ongeëvenaard comfort biedt. Dankzij de denim- en elastaanmix kun je vrij bewegen en blijf je de hele dag comfortabel. Zeg maar dag tegen denim jacks die je beperken in je bewegingen, met het Cream Rota Jogg denim jack voor dames kun je stijlvol zijn zonder comfort op te offeren.

Dit spijkerjack past perfect bij elke outfit. Draag het met een t-shirt en broek voor een casual look look, of met een jurk voor een vrouwelijke touch. De mogelijkheden zijn eindeloos en je zult dit veelzijdige item nooit meer willen missen in je garderobe.

Tot slot is de stijl van het dames spijkerjack Cream Rota Jogg zowel casual als chic. De leren details op de zakken en knopen voegen een vleugje elegantie toe aan dit casual stuk. Zo kun je voorop lopen in de mode en toch trouw blijven aan je persoonlijke stijl.

Kortom, het Cream Rota Jogg denim jack van Cream is een must-have voor elke fashionista. Met zijn flatterende pasvorm, Jogg-technologie en originele details zal hij je zeker vergezellen op al je avonturen in stijl en comfort. Wacht niet langer om dit essentiële stuk aan je kledingcollectie toe te voegen!

Extra informatie

Merk Cream
Fabrikant SKU 10611008-103852
Kleur roka middenblauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1