Vrouwenblouse Cream Melody

Vrouwenblouse Cream Melody

Beginnend op: € 90,70

€ 68,02

-25%
Kies voor tijdloze elegantie met de damesblouse Cream Melody van Cream. Nu verkrijgbaar!

Niet op voorraad

Beschrijving

Vrouwenblouse Cream Melody

De Cream Melody damesblouse van Cream is het perfecte kledingstuk voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegante, vrouwelijke stijl. Deze blouse is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel comfortabel als chic.

Met zijn tijdloze ontwerp kan deze blouse gedragen worden voor elke gelegenheid, of het nu werk, een avondje uit of gewoon een avondje uit met vrienden is. De delicate crèmekleur past bij elke outfit en is een must-have voor de garderobe van elke vrouw.

De Cream Melody damesblouse heeft een slanke pasvorm die met het vrouwelijke silhouet versterkt. De kanten details op de mouwen en kraag geven het geheel een vleugje vrouwelijkheid en finesse. Bovendien biedt de lichte, vloeiende stof optimaal comfort en tegelijkertijd een elegante look.

Deze blouse is ook heel veelzijdig, want je kunt hem op verschillende manieren dragen. Je kunt hem ingestopt in een broek dragen voor een formelere look, of hem over een korte broek laten zweven voor een meer casual look. De flatterende snit maakt het geschikt voor alle lichaamsvormen.

Deze damesblouse Cream Melody ziet er niet alleen elegant uit, maar is ook heel gemakkelijk te onderhouden. Hij kan in de wasmachine worden gewassen zonder risico op vervorming of kleurverlies. Dit maakt het een praktische keuze voor actieve vrouwen die een kledingstuk nodig hebben dat zowel mooi als gemakkelijk te onderhouden is.

Mis de kans niet om deze prachtige damesblouse Cream Melody aan je kledingcollectie toe te voegen. Met zijn uitzonderlijke kwaliteit, tijdloze ontwerp en vrouwelijke details zal het snel een onmisbaar kledingstuk worden. Bestel hem nu en voeg een vleugje verfijning toe aan je stijl!

Extra informatie

Merk Cream
Fabrikant SKU 10611782-104584
Kleur zeeschildpad patchwork
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1