Shirt met ruches voor dames Cream Venea

Shirt met ruches voor dames Cream Venea

Beginnend op: € 60,45

€ 33,62

-44%
Ontdek vrouwelijkheid en elegantie met het shirt met ruches Cream Venea, een must-have voor dames van Cream.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 60,45

€ 33,62

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Shirt met ruches voor dames Cream Venea

Het damesshirt met ruches Cream Venea is een echte must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een elegant, vrouwelijk stuk. Ontworpen door het beroemde merk Cream, is dit shirt de perfecte belichaming van de romantische en verfijndeesprit van het merk.

Dit shirt met ruches is gemaakt van kwaliteitsstof, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen. De slanke pasvorm laat je figuur beter uitkomen en biedt optimaal comfort. De V-hals en lange mouwen geven dit tijdloze stuk een geraffineerd accent.

Het bijzondere aan dit shirt zijn de delicate ruches aan de voor- en onderkant. Deze ruches voegen een luchtige, vrouwelijke dimensie toe aan het shirt, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een avondje uit met vrienden.

Dit shirt is verkrijgbaar in crème en past dus gemakkelijk bij al je outfits. Je kunt het dragen met een jeans voor een casual-chique look of met een rok voor een meer verfijnde look. De neutrale, tijdloze kleuren maken het tot een echte must-have, trendy en gemakkelijk te combineren.

Naast het elegante ontwerp is het damesshirt met ruches Cream Venea ook erg praktisch. Het is gemakkelijk te onderhouden en kan in de wasmachine worden gewassen zonder risico op kromtrekken. Het is ook heel licht, waardoor het een ideale keuze is voor de warmere seizoenen.

Of je nu op zoek bent naar een sterk stuk om je outfit compleet te maken of gewoon een comfortabel, stijlvol overhemd, het damesshirt met ruches Cream Venea is de perfecte keuze. Wacht dus niet langer, voeg dit tijdloze stuk toe aan je collectie en laat je verleiden door zijn tijdloze charme en uitzonderlijke kwaliteit.

Extra informatie

Merk Cream
Fabrikant SKU 10613007-176009
Kleur lauwerkrans
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1