Korte blazer voor dames Cream Ovan

Korte blazer voor dames Cream Ovan

Beginnend op: € 70,53

€ 52,90

-25%
Ontdek blazer court Cream Ovan, de must-have jas voor dames die elegantie en stijl toevoegt aan je garderobe. Wacht niet te lang!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 70,53

€ 52,90

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Korte blazer voor dames Cream Ovan

- categorie: "Kleding

De jas blazer is een must-have voor de garderobe van elke vrouw, en het model Cream Ovan is daarop geen uitzondering. Deze korte blazer voor dames, gemaakt door Cream, is een slimme mix van stijl en comfort.

De blazer is een veelzijdig kledingstuk dat kan worden gedragen voor een dag werken of een chique avondje uit. Met zijn korte, slanke pasvorm verbetert met het vrouwelijke silhouet en voegt het een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke outfit.

Cream Ovan onderscheidt zich door zijn tijdloze crèmekleur, die gemakkelijk bij verschillende kleuren en stijlen past. De hoogwaardige stof is zowel zacht als slijtvast en biedt de hele dag optimaal comfort.

De blazer heeft subtiele details die hem uniek maken, zoals discrete gouden knopen en praktische zakken. Hij is ook volledig gevoerd voor een onberispelijke afwerking.

Dit jasje van blazer is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar iets dat zowel klassiek als modern is. Het kan gedragen worden met een getailleerde broek voor een professionele look, of gecombineerd met een rok of jurk voor een meer vrouwelijke look.

Cream staat bekend om zijn kwaliteitskleding en blazer Cream Ovan is daarop geen uitzondering. Gemaakt met zorg en expertise, ontworpen om lang mee te gaan en seizoen na seizoen in perfecte staat te blijven.

Kijk niet verder dan de blazer korte damesjurk Cream Ovan om een vleugje verfijning en stijl aan je garderobe toe te voegen. Verwen jezelf vandaag nog met dit tijdloze stuk.

Extra informatie

Merk Cream
Fabrikant SKU 10650796-100120
Kleur pikzwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1