Dames jeans Lee Carol

Dames jeans Lee Carol

Beginnend op: € 100,78

€ 72,24

-28%
Tijdloze stijl en ongeëvenaard comfort, ontdek jeans Lee Carol by Lee. Perfect voor alle vrouwen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,78

€ 72,24

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames jeans Lee Carol

jeans Lee Carol zijn een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Gemaakt door het beroemde merk Lee, zijn deze jeans ontworpen om het vrouwelijke figuur te verbeteren en tegelijkertijd optimaal comfort te bieden.

Met hun slanke pasvorm en hoogwaardige stof zijn deze jeans zowel stijlvol als duurzaam. Ze zijn perfect voor een casual dagelijkse look, maar kunnen ook gemakkelijk worden aangekleed voor een speciale gelegenheid.

Het tijdloze ontwerp van deze jeans maakt ze een veelzijdige keuze voor alle vrouwen. Met hun klassieke donkerblauwe kleur zijn ze gemakkelijk te combineren met elk topje of accessoire. Bovendien zal hun flatterende hoge taille je rondingen verbeteren en je een gestroomlijnd silhouet geven.

Lee Carol dameskleding jeans is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit. De snit en stof zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik en om was na was in perfecte staat te blijven.

Of je nu een liefhebber bent van denim of gewoon op zoek bent naar een nieuwe kwaliteitsjeans om aan je garderobe toe te voegen, jeans damesjeans Lee Carol is een ideale keuze. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en zijn geschikt voor alle gelegenheden.

Kortom, jeans Lee Carol voor dames is de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met hun flatterende pasvorm en onberispelijke kwaliteit zullen ze snel een vast onderdeel van je garderobe worden. Dus trakteer jezelf vandaag nog op deze must-have jeans van Lee.

Extra informatie

Merk Lee
Fabrikant SKU 112106734
Kleur kapitein zwart
Kleur Grijs
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten