Damestanktop Wrangler Ringer Vintage

Damestanktop Wrangler Ringer Vintage

Beginnend op: € 25,16

€ 17,89

-29%
Herontdek de stijl van vintage met de damestanktop Wrangler Ringer, een must-have van het beroemde merk Wrangler.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,16

€ 17,89

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestanktop Wrangler Ringer Vintage

De damestanktop Wrangler Ringer Vintage is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een retro en trendy look. Met de bekende merknaam Wrangler is deze tanktop zowel elegant als comfortabel, ideaal voor alle gelegenheden.

Deze tanktop is speciaal ontworpen voor vrouwen, met een vrouwelijke snit die met de vorm van het lichaam versterkt. Hij is gemaakt van kwaliteitsmaterialen, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen, zodat u zich de hele dag goed voelt.

De damestanktop Wrangler Ringer Vintage heeft een ontwerp vintage dat doet denken aan de jaren 80, met de contrasterende kraag en het Wrangler logo op de borst. Het voegt een vleugje retrostijl toe aan elke outfit, of het nu gecombineerd wordt met een casual jeans of een nette rok.

Deze tanktop is niet alleen modieus, maar ook duurzaam. Het merk Wrangler staat namelijk bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, waardoor het een langetermijninvestering in je garderobe is.

Of je nu op zoek bent naar een casual top voor een ontspannen dagje uit, of een gekleder stuk voor een avondje uit met vrienden, de Wrangler Ringer Vintage damestanktop is de perfecte keuze. De veelzijdigheid maakt hem geschikt voor alle gelegenheden en stijlen.

Kies de Wrangler Ringer Vintage tanktop voor een look die zowel vintage als modern is, en maak een stijlvol statement. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor elke smaak en persoonlijkheid wat wils.

Mis de kans niet om deze iconische tanktop aan je kledingcollectie toe te voegen. Bestel nu en laat Wrangler je een authentieke, tijdloze stijl geven.

Extra informatie

Merk Wrangler
Fabrikant SKU 112350193
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene