Damestanktop Wrangler Logo Stone

Damestanktop Wrangler Logo Stone

Beginnend op: € 25,16

€ 17,89

-29%
Laat je stijl zien met de Wrangler Logo Stone tanktop voor dames - een mode-icoon van hoge kwaliteit van Wrangler.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 25,16

€ 17,89

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damestanktop Wrangler Logo Stone

De damestanktop Wrangler Logo Stone is het must-have item in je garderobe deze zomer. Ontworpen door het beroemde kledingmerk Wrangler, is deze tanktop comfortabel, modieus en tijdloos.

Deze tanktop is gemaakt van kwaliteitsmaterialen en voelt niet alleen zacht aan, maar is ook zeer duurzaam, waardoor hij lang meegaat. Het ontwerp is eenvoudig maar effectief, met een slanke pasvorm die je vrouwelijke figuur benadrukt.

Het Wrangler logo op de voorkant van de tanktop voegt een vleugje originaliteit en stijl toe. Draag hem met een jeans voor een casual look look, of onder een jasje voor een gekledere look.

De damestanktop Wrangler Logo Stone is verkrijgbaar in een reeks neutrale kleuren, van klassiek wit en elegant zwart tot felle rood- en blauwtinten. Je vindt zeker iets wat bij je past.

Deze tanktop is ook heel comfortabel om te dragen, dankzij de zachte, ademende stof. Je kunt hem dus luchtig dragen tijdens je zomerse activiteiten. Bovendien is hij gemakkelijk te onderhouden en machinewasbaar.

Of je nu in de stad, op het strand of op vakantie bent, de Wrangler Logo Stone damestanktop zal je modepartner zijn voor een casual en trendy look. Discreet maar effectief, perfect voor elke gelegenheid en stijlvol onder alle omstandigheden.

Mis deze must-have van Wrangler niet. Bestel nu je Wrangler Logo Stone tanktop en voeg een vleugje stijl toe aan je zomergarderobe. Je zult er geen spijt van krijgen!

Extra informatie

Merk Wrangler
Fabrikant SKU 112350281
Kleur beige
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene