Dames-T-shirt Wrangler Shrunken Band Vintage

Dames-T-shirt Wrangler Shrunken Band Vintage

Beginnend op: € 30,20

€ 19,26

-36%
Blijf op de trend met het T-shirt voor dames Wrangler Shrunken Band Vintage, een vintage stuk van Wrangler voor een unieke en stijlvolle look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 30,20

€ 19,26

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt Wrangler Shrunken Band Vintage

Ontdek ons nieuwe T-shirt voor dames Wrangler Shrunken Band Vintage, de perfecte keuze voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy en retro look. Als wereldberoemd merk combineert Wrangler tijdloze stijl met uitzonderlijke kwaliteit op brio, en dit T-shirt is daarop geen uitzondering.

Dit T-shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel zacht als comfortabel om te dragen. De slim fit met versterkt het vrouwelijke silhouet en biedt veel bewegingsvrijheid. Het vintage ontwerp met het Wrangler logo groot afgedrukt op de borst voegt een vleugje nostalgie toe aan je outfit.

Dit T-shirt is perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een casual dagje in de stad of een avondje uit met vrienden. Het is gemakkelijk te combineren met elke broek of rok, zodat je veel verschillende looks kunt creëren. Door zijn eenvoud is het een onmisbaar kledingstuk dat nooit uit de mode raakt.

Ons T-shirt voor dames Wrangler Shrunken Band Vintage is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een ethische keuze. Wranglerengage zet zich in voor het gebruik van duurzame materialen en milieuvriendelijke productiepraktijken. Je kunt dit T-shirt dus met trots dragen, wetende dat je bijdraagt aan een betere wereld.

Dit T-shirt is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle vrouwen en is een must-have voor iedereen die comfort, stijl en verantwoordelijkheid wil combineren. Wacht dus niet langer en voeg het Wrangler Shrunken Band Vintage T-shirt vandaag nog toe aan je collectie! Je zult er geen spijt van krijgen.

Extra informatie

Merk Wrangler
Fabrikant SKU 112350301
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene