Dames-T-shirt Wrangler Girlfriend Vintage

Dames-T-shirt Wrangler Girlfriend Vintage

Beginnend op: € 35,24

€ 23,86

-32%
Ontdek de tijdloze vintage stijl van Wrangler met ons Girlfriend T-shirt voor dames, perfect voor elke gelegenheid.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 35,24

€ 23,86

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt Wrangler Girlfriend Vintage

- stijl: "Vriendin

Het Wrangler Girlfriend Vintage T-shirt voor dames is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy en toch casual look. Het merk Wrangler staat bekend om zijn kwaliteitskleding en dit T-shirt is daarop geen uitzondering. Met zijn Girlfriend-stijl biedt het een losse, comfortabele pasvorm die bij elk figuur past.

Gemaakt van kwaliteitskatoen is dit T-shirt zowel zacht als lichtgewicht, ideaal voor zonnige zomerdagen. Het ontwerp op vintage geeft het een retro charme die een vleugje originaliteit toevoegt aan al je outfits. Draag het met een jeans voor een casual look look, of stop het in een rok voor een meer vrouwelijke stijl.

Het Wrangler Girlfriend Vintage T-shirt voor dames is ook een milieuvriendelijke keuze, want het komt uit de "Re-Design" collectie van Wrangler, die als doel heeft de impact van mode op het milieu te verminderen door gerecyclede materialen te gebruiken. Je kunt het dus met trots dragen, wetende dat je helpt de planeet te beschermen.

Met het geborduurde Wrangler logo op de borst is dit T-shirt een echt eerbetoon aan het erfgoed van het merk en zijn betrokkenheid bij de denimwereld gedurende meer dan een eeuw. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Of je nu een fan bent van de vintage stijl of gewoon op zoek bent naar een comfortabel, veelzijdig T-shirt, het Wrangler Girlfriend Vintage dames T-shirt is gemaakt voor jou. Voeg het nu toe aan je garderobe en geniet met gemak van een trendy en tijdloze look.

Extra informatie

Merk Wrangler
Fabrikant SKU 112351917
Kleur wit
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene