Biologisch moringapoeder Natura Force

Biologisch moringapoeder Natura Force
€ 15,07

Niet op voorraad

Beschrijving

Biologisch moringapoeder Natura Force

Biologische moringa kopenOok
bekend als de "levensboom", wordt moringa al tientallen jaren gebruikt om zijn eigenschappen en voedingswaarde. Inheems in regio's met een warm klimaat, komt hij voor in India, Afrika, Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. De zaden en bladeren worden veel gebruikt bij het koken en in de fytotherapie. In feite bevatten ze veel vitaminen. Er zijn vitaminen A, C, D, E, K en B-vitaminen (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12). Dit voedsel bevat ook essentiële mineralen en sporenelementen. Moringa bevat ook eiwitten, waaronder enkele essentiële aminozuren. Deze omvatten tryptofaan, lysine, leucine en threonine. Secundaire aminozuren, flavonoïden, polyfenolen en chlorofyl vervolledigen de lijst van actieve bestanddelen.1 De belangrijkste reden waarom het zo interessant is, is dat het actief het immuunsysteem van het lichaam stimuleert. Het helpt ziekten te voorkomen, vooral in tijden van kwetsbaarheid (seizoenswisselingen). Bovendien heeft het krachtige antioxiderende eigenschappen, die erop gericht zijn de effecten van celveroudering te voorkomen en te vertragen (2). Hij onderscheidt zich ook door zijn vitamine C-gehalte, dat zeven keer hoger is dan dat van sinaasappels. Moringa is ook van groot nut bij de preventie en bestrijding van hart- en vaatziekten. Het is bekend dat het leeftijdsgebonden gezondheidsproblemen helpt voorkomen. En alsof dat nog niet genoeg is, is biologische moringa ook goed voor de gezondheid van huid en haar.Hoe moringa poeder te consumeren?
Biologisch moringa poeder kan worden toegevoegd aan dranken zoals water, smoothies, vruchtensappen, soepen, etc. De smaak doet denken aan kruiden. De smaak is vergelijkbaar met spinazie, maar milder en lichter. Het kan daarom spinazie vervangen in alle beste fruit- en groentesaprecepten. Het kan ook worden gebruikt in verschillende recepten, een perfecte gelegenheid om uw dieet te diversifiëren en nieuwe smaken te ontdekken. Voor voedingsdoeleinden kan 8 tot 12 gram biologische moringa per dag worden geconsumeerd. De ideale hoeveelheid is echter 4 theelepels per dag, wat neerkomt op een dosering van 2,5 tot 5 gram poeder per dag.
Eigenschappen en voordelen van moringaRijk
aan natuurlijk voorkomende antioxidanten;Voorkomt en verlicht symptomen van hart- en vaatziekten;Superfood : Biedt een zeer hoge voedingswaarde;Bestrijdt voedingstekorten;Verlicht spijsverteringsstoornissen;Stimuleert het lichaam, verhoogt de energie;Bestrijdt acne en uitdroging van de huid;Voorkomt de ophoping van buikvet;Heeft zuiverende eigenschappen;Voorkomt leeftijdsgebonden cognitieve achteruitgang;Verbetert de hydratatie van de opperhuid (bovenste lagen);Onderhoudt een soepele en elastische huid;Ideaal voor het behoud van een goede algemene gezondheidstoestand;Voorkomt de tekenen van huidveroudering; Gecertificeerd biologisch, GMO-vrij, pesticide-vrij.

Extra informatie

Merk Natura Force
Fabrikant SKU 1265842
Kleur groene
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene