Dameslaarzen Bronx New-Kole

Dameslaarzen Bronx New-Kole

Beginnend op: € 241,95

€ 181,46

-25%
Bronx New-Kole laarzen: een must-have voor de moderne vrouw, die stijl en comfort combineert voor een unieke look.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 241,95

€ 181,46

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Bronx New-Kole

Bronx New-Kole dameslaarzen zijn een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een trendy, moderne stijl. Ontworpen door het gerenommeerde merk Bronx, zijn deze laarzen zowel elegant als comfortabel, perfect voor elke gelegenheid.

Hun unieke, gedurfde ontwerp voegt een vleugje karakter toe aan elke outfit. Of je ze nu draagt met een rok, jeans of jurk, deze laarzen zullen de centrale point van je look zijn. Door hun tijdloze zwarte kleur zijn ze gemakkelijk te combineren met al je outfits.

Gemaakt van hoogwaardige materialen zijn deze laarzen zowel duurzaam als slijtvast. De rubberen zool biedt optimale grip zodat je er altijd met vertrouwen op kunt lopen, wat voor weer het ook is.

Comfort is niet vergeten bij deze laarzen. De zachte stoffen voering zorgt ervoor dat je je goed voelt bij elke stap. Bovendien geeft hun hak van 5 cm je een stijlvolle hoogte zonder aan comfort in te boeten.

Of je nu een fashionista of een actieve vrouw bent, Bronx New-Kole dameslaarzen zijn de perfecte keuze om stijl en comfort te combineren in je dagelijkse leven. Wacht niet langer en voeg ze nu toe aan je schoenencollectie!

Extra informatie

Merk Bronx
Fabrikant SKU 14314-C-3685
Kleur havermelk
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Kole