Damesbody met lange mouwen Only Esther

Damesbody met lange mouwen Only Esther

Beginnend op: € 27,21

€ 15,07

-45%
Maak een stijlstatement met de lange mouwen voor dames van Only Esther, het merk Only biedt comfort en elegantie in eenvoud.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 27,21

€ 15,07

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesbody met lange mouwen Only Esther

Het Only Esther overhemd met lange mouwen voor dames is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Met zijn tijdloze stijl en flatterende pasvorm is het perfect voor elke gelegenheid. nom Only staat garant voor kwaliteit en stijl, en dit shirt is daarop geen uitzondering.

Dit shirt is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt zacht en comfortabel aan op de huid. De lange mouwen bieden extra bedekking en kunnen gemakkelijk worden opgerold voor een casual look. De slim fit met versterkt het vrouwelijke silhouet en blijft comfortabel om te dragen.

Dit shirt kan op veel verschillende manieren worden gedragen. Combineer het met jeans en sportschoenen voor een casual en trendy look, of met een rok en hakken voor een chiquere look. De mogelijkheden zijn eindeloos met het Only Esther shirt.

Het eenvoudige maar elegante ontwerp maakt het een veelzijdig stuk dat het hele jaar door gedragen kan worden. Draag het alleen op warme zomerdagen of in laagjes onder een trui of jasje voor koelere herfst- en winterdagen.

Naast de tijdloze stijl is dit shirt ook gemakkelijk te onderhouden. Het kan gemakkelijk in de wasmachine worden gewassen en gestreken, waardoor het een praktische keuze is voor dagelijks gebruik.

Of je nu op zoek bent naar een basisstuk voor je garderobe of een stijlvol en comfortabel overhemd voor naar kantoor, het Only Esther overhemd met lange mouwen voor dames is een ideale keuze. Voeg het nu toe aan je collectie en geniet jarenlang van zijn stijl en kwaliteit.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15212500-3439945
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene