Dameslaarzen Only Onlbetty-1

Dameslaarzen Only Onlbetty-1

Beginnend op: € 55,45

€ 29,42

-47%
Ontdek de elegante Only Onlbetty-1 enkellaarsjes voor dames, de perfecte keuze om je look stijlvol en comfortabel aan te vullen.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 55,45

€ 29,42

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dameslaarzen Only Onlbetty-1

Dames enkellaarsjes Only Onlbetty-1: Ontworpen voor moderne vrouwen die graag op het scherpst van de snede lopen, zijn deze Only Onlbetty-1 enkellaarsjes een must-have dit seizoen. Het merk Only, bekend om zijn trendy stijl en elegante ontwerpen, heeft opnieuw een schoen gecreëerd die je zeker zal overtuigen.

Deze laarzen zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en bieden de hele dag door een perfecte pasvorm en optimaal comfort. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn zowel duurzaam als stijlvol. Het strakke, moderne ontwerp maakt ze tot een veelzijdige schoen voor elke gelegenheid.

De tijdloze zwarte kleur en spitse neus geven je outfit een geraffineerd accent, terwijl je ze dankzij de ritssluiting aan de zijkant gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Met hun comfortabele hak zijn deze laarzen ideaal voor een dag op het werk, een avondje uit met vrienden of zelfs een speciale avond.

Of je ze nu draagt met een jeans en een trui voor een casual look of met een elegante jurk voor een speciale gelegenheid, deze Only Onlbetty-1 enkellaarsjes geven je outfit een vleugje stijl. Ze zijn de perfecte keuze voor alle vrouwen die zowel comfortabel als modieus willen zijn.

Wacht niet langer om deze laarzen aan je schoenencollectie toe te voegen. Bestel ze nu en laat je verleiden door hun kwaliteit, comfort en stijl. Met Only Onlbetty-1 enkellaarsjes voor dames maak je zeker een statement met elke stap.

Extra informatie

Merk Only
Fabrikant SKU 15272047-4016415
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten