Damesjurk met v-hals Moss Copenhagen Selfrida Dilvera AOP

Damesjurk met v-hals Moss Copenhagen Selfrida Dilvera AOP

Beginnend op: € 100,78

€ 55,41

-45%
Ontdek de Selfrida Dilvera AOP jurk van Moss Copenhagen, elegant en vrouwelijk met zijn V-hals en fascinerende horizontale print.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 100,78

€ 55,41

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesjurk met v-hals Moss Copenhagen Selfrida Dilvera AOP

Lange jurk


Deze jurk heeft een betoverend horizontaal printpatroon dat een vleugje vrouwelijke charme toevoegt aan je look. De V-hals en volumineuze mouwen zorgen met hun maxilengte voor een elegant, flatterend silhouet. Dit tijdloze stuk heeft een doordacht ontwerp: het wordt geleverd met een strikceintuur, zodat u uw look kunt personaliseren. Gebruik de riem voor een meer getailleerde en vrouwelijke look, of draag de jurk zonder riem voor een ontspannen, casual silhouet dat je individualiteit laat zien. Met zijn extra zijzakken biedt deze maxi-jurk niet alleen een chique en minimalistische look, maar is hij ook een functionele keuze voor een drukke dag. Selfrida verbetert je stijl en zorgt dat je overal opvalt.


Snit


Deze jurk heeft een losse pasvorm die kan worden aangepast met de strikceintuur. Het model meet 175 cm en draagt maat S.


Samenstelling


85% Ecovero viscose & 15% Polyester


Over Lenzing Ecovero viscose


Dit kledingstuk is gemaakt van hout dat is geoogst uit verantwoorde bronnen, waar nieuwe bomen in hetzelfde tempo worden geplant en de rechten van werknemers voorrang krijgen. Het wordt geproduceerd in een gesloten circuit, wat betekent dat bijna 100% van de chemicaliën en het water worden hergebruikt. Ecovero is gecertificeerd door het Eco-label van de EU en voldoet aan hoge milieunormen gedurende de hele levenscyclus: van de winning van grondstoffen tot productie, distributie en afvalverwerking.

Extra informatie

Merk Moss Copenhagen
Fabrikant SKU 17785-G-OCHRE-STROKE
Kleur g-ochre-takt
Kleur Gouden
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1