Vrouwenblouse Moss Copenhagen Marelda STP

Vrouwenblouse Moss Copenhagen Marelda STP

Beginnend op: € 65,49

€ 37,87

-42%
Ontdek de Marelda STP damesblouse van Moss Copenhagen, een losvallende blouse die verfijnde elegantie combineert met eigentijdse mode.

Niet op voorraad

Beschrijving

Vrouwenblouse Moss Copenhagen Marelda STP

Losvallend overhemd
Marelda combineert verfijnde, chique elegantie perfect met eigentijdse mode. Het is ontworpen in een losvallende stijl die comfortabel over je figuur valt, zodat je je gemakkelijk kunt bewegen en er casual maar stijlvol uitziet op look. Het heeft zakken aan de voorkant en een mooie donkergrijze tint die een smaakvol contrast vormt met de klassieke witte strepen die het kenmerk zijn van elk stijlvol kledingstuk. Combineer het met de bijpassende Marelda broek voor een complete look, essentiële tops of een coltrui voor een paar extra laagjes.

Pasvorm
Dit shirt heeft een losse, oversized pasvorm. Het model is 176 cm en draagt maat S/M.

Samenstelling
50% gerecycled polyester, 30% polyester & 20% viscose

Over gerecycled polyester
Het wordt voornamelijk gemaakt van gerecyclede PET plastic flessen. Voor de productie van gerecycled polyester wordt geen aardolie gebruikt, een schaars goed op onze planeet, dus het bespaart natuurlijke hulpbronnen en energie en het gebruik van chemicaliën. Het elimineert plastic uit de natuur dat daar anders zijn leven zou hebben beëindigd. Het stoot minder CO2 uit en er is veel minder water nodig om het te produceren dan nieuw polyester.

Extra informatie

Merk Moss Copenhagen
Fabrikant SKU 18191-DGM/WHT
Kleur dgm/wit
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene