Damespolo nr.1 Le Coq Sportif Coq D'Or

Damespolo nr.1 Le Coq Sportif Coq D'Or

Beginnend op: € 85,71

€ 70,20

-18%
De N°1 damespolo Le Coq Sportif Coq D'Or: de must-have voor een sportieve, elegante en comfortabele stijl, van Le Coq Sportif.

Niet op voorraad

Beschrijving

Damespolo nr.1 Le Coq Sportif Coq D'Or

De N°1 damespolo van Le Coq Sportif Coq D'Or is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een sportieve, elegante en comfortabele stijl. Het tijdloze ontwerp en de uitzonderlijke kwaliteit maken het een echte must-have van Le Coq Sportif.

Gemaakt door een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige sportkleding, is dit poloshirt ontworpen voor optimaal comfort terwijl het toch stijlvol blijft. De vrouwelijke snit zal uw figuur verbeteren, terwijl de zachte, ademende stof u koel en droog houdt tijdens uw fysieke activiteiten.

De N°1 damespolo van Le Coq Sportif Coq D'Or heeft ook subtiele details die hem uniek maken. Het iconische haanlogo van het merk is geborduurd op de borst en voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan dit sportkledingstuk. Bovendien zorgen de zorgvuldige afwerking en het kwaliteitsstiksel voor duurzaamheid op de lange termijn.

Of je nu sport, door de stad slentert of thuis ontspant, deze polo is perfect voor elke gelegenheid. Door zijn veelzijdigheid is het een must-have voor de garderobe van elke vrouw, ideaal voor een casual maar chique look.

De N°1 damespolo van Le Coq Sportif Coq D'Or is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen en is een slimme investering voor vrouwen die stijl en comfort belangrijk vinden. Voeg hem dus vandaag nog toe aan je collectie! De kwaliteit en tijdloze look zullen je niet teleurstellen. Vertrouw op Le Coq Sportif om je het allerbeste in sport en mode te bieden!

Extra informatie

Merk Le Coq Sportif
Fabrikant SKU 2410885
Kleur marshmallow
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene