Dames-T-shirt met lange mouwen Ragwear Pinkki

Dames-T-shirt met lange mouwen Ragwear Pinkki

Beginnend op: € 50,41

€ 37,80

-25%
Het dames-T-shirt Ragwear Pinkki: een must-have Ragwear voor een essentiële vrouwelijke look. Ontdek het nu!
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 50,41

€ 37,80

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames-T-shirt met lange mouwen Ragwear Pinkki

Het dames-T-shirt met lange mouwen Ragwear Pinkki is een must-have voor de garderobe van elke vrouw. Gemaakt door Ragwear, is dit T-shirt zowel trendy als comfortabel. Het is speciaal ontworpen voor vrouwen die dagelijks stijl en comfort willen combineren.

Dit T-shirt is gemaakt van kwaliteitsmaterialen, voelt zacht aan en is comfortabel om te dragen. De lange mouwen en slanke pasvorm versterken het vrouwelijke silhouet en bieden veel bewegingsvrijheid. Het elegante, casual ontwerp maakt het een veelzijdig kledingstuk dat kan worden gedragen voor een casual dagje uit of een avondje uit met vrienden.

Het dames-T-shirt met lange mouwen Ragwear Pinkki is verkrijgbaar in verschillende maten voor alle lichaamsvormen. Het merk Ragwear staat bekend om zijn duurzame en milieuvriendelijke kleding en dit T-shirt is daarop geen uitzondering. Het is gemaakt van milieuvriendelijke materialen, waardoor het een ethische keuze is voor milieubewuste vrouwen.

Dit T-shirt is ook een geweldige keuze voor vrouwen die graag ethische en verantwoordelijke merken steunen. Ragwear zet zich in voor de strijd tegen dwangarbeid en gebruikt ethische productiemethoden in zijn fabrieken.

Of je het nu draagt met een casual jeans of een nette rok, dit T-shirt met lange mouwen voor dames van Ragwear Pinkki voegt een vleugje stijl toe aan elke outfit. De bleke kleur rose voegt een vleugje vrouwelijkheid toe aan je look, terwijl het discreet blijft en gemakkelijk te combineren is metautres kleding.

Kortom, het dames-T-shirt met lange mouwen Ragwear Pinkki is een must-have voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een casual, ethische stijl. Voeg het nu toe aan je kledingcollectie en geniet van het comfort en de tijdloze stijl.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-25006-5024
Kleur oceaangroen
Kleur Groen
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Lange mouwen
Hoeveelheid per product 1