Damesbroek Ragwear Cordilia

Damesbroek Ragwear Cordilia

Beginnend op: € 60,49

€ 45,36

-25%
Damesbroeken van Ragwear Cordilia: comfort en stijl gecombineerd dankzij het beroemde merk Ragwear. Ontdek ze nu!

Niet op voorraad

Beschrijving

Damesbroek Ragwear Cordilia

Ontdek comfort en stijl met onze nieuwe damesbroek Ragwear Cordilia, ontworpen door het beroemde merk Ragwear. Deze broeken zijn speciaal ontworpen voor vrouwen die op zoek zijn naar iets trendy en comfortabels.

Deze broeken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, voelen zacht aan en zijn de hele dag comfortabel om te dragen. De vrouwelijke, slanke pasvorm verbetert je figuur en geeft je optimale bewegingsvrijheid.

Het unieke ontwerp van deze broek wordt versterkt door ribfluwelen details die een vleugje verfijning en stijl toevoegen. Zijzakken geven deze broek een praktisch tintje, perfect om je kleine benodigdheden in op te bergen en er toch modieus uit te zien.

Of je hem nu draagt voor een casual dagje uit of een avondje met vrienden, deze broek zal je modieuze bondgenoot zijn. Je kunt hem dragen met gympen voor een casual look of met hakken voor een elegantere look.

Deze broek is niet alleen comfortabel en stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Ragwear is een merk dat zich inzet voor ethische mode en duurzame materialen gebruikt bij het ontwerpen van kleding.

Deze broek is verkrijgbaar in verschillende maten en past je perfect. Dus voeg Ragwear Cordilia toe aan je garderobe voor een trendy en verantwoorde look.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-55011-6008
Kleur bruine suiker
Kleur Bruin
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1