Waterdicht damesjack Ragwear Frodik

Waterdicht damesjack Ragwear Frodik

Beginnend op: € 141,16

€ 85,48

-39%
Bescherm jezelf in stijl met de waterdichte damesjas Ragwear Frodik, een must-have voor actieve vrouwen van Ragwear.
Standaard Franse maten

Beginnend op: € 141,16

€ 85,48

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Waterdicht damesjack Ragwear Frodik

De waterdichte jas Ragwear Frodik voor dames is een stijlvolle en praktische keuze voor actieve vrouwen die bescherming zoeken tegen de elementen. Deze jas is gemaakt door het ethische kledingmerk Ragwear en is zowel modieus als milieuvriendelijk.

Dit waterdichte jack is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen en is ontworpen om de elementen te trotseren en je droog te houden op regenachtige dagen. Het vrouwelijke, slanke ontwerp zal je figuur verbeteren, terwijl de afneembare capuchon je beschermt tegen harde wind.

De waterdichte damesjas Ragwear Frodik is niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Het is gemaakt van gerecyclede materialen zoals biologisch katoen en gerecycled polyester, waardoor het een ideale keuze is voor milieubewuste mensen.

Of je nu gaat winkelen in de stad of wandelen in de natuur, deze waterdichte jas houdt je droog en warm en geeft je outfit een vleugje stijl. Met het discrete Ragwear logo op de borst en de details van veganistisch leer is deze jas een perfecte mix van functionaliteit en verantwoorde mode.

Kortom, de Ragwear Frodik waterdichte damesjas is een must-have voor elke moderne vrouw die zich bewust is van haar impact op het milieu. Dus waarom zou je wachten? Voeg deze jas nu toe aan je garderobe en wees klaar om alle weersomstandigheden met stijl en ethiek te trotseren.

Extra informatie

Merk Ragwear
Fabrikant SKU 2411-60024-6018
Kleur zand
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1